BMW F 750 GS και F 850 GS

Επωφελήσου της καταπληκτικής προσφοράς και απέκτησε το αγαπημένο σου μοντέλο με όφελος έως και 1250 ευρώ.

Τα μοντέλα της σειράς F διακρίνονται για την απόλαυση που προσφέρει η μεσαία κατηγορία των Adventure. Η συντομογραφία GS αντιπροσωπεύει και πάλι μια τέλεια σύνθεση τουριστικών και υπεραστικών δυνατοτήτων σε συνδυασμό με τη σπορ δυναμική και την εξαιρετική offroad απόδοση. Πρόκειται λοιπόν για μοτοσυκλέτες οι οποίες είναι εξίσου ικανές σε ασφάλτινες διαδρομές ή περιπετειώδεις εκτός δρόμου μονοπάτια.

Η νέα μεσαία σειρά F, στοχεύει στην άνεση και την πολυχρηστικότητα και αυτό το καταφέρνει χάρη στο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού που διαθέτει, το οποίοι διευκολύνει τον αναβάτη τόσο στην καθημερινότητα στην πόλη, όσο και στις μακρινές διαδρομές. Επιπρόσθετα, το σύστημα Connectivity προσφέρει δυνατότητα για πλοήγηση, διαχείριση  τηλεφωνικών κλήσεων και ακρόαση μουσικής, σε συνδυασμό με μια άκρως εντυπωσιακή έγχρωμη ψηφιακή οθόνη TFT 6,5 ιντσών.

Η χωρητικότητα του δικύλινδρου υγρόψυκτου σε σειρά κινητήρα, έχει αυξηθεί στα 853 κυβικά. Στην πιο εξημερωμένη έκδοση του αποδίδει 77 ίππους στις 7.500σαλ. και 8,45 kg-m στις 6.000σαλ., ενώ στο 850 φτάνει τους 95 ίππους στις 8.250σ.α.λ με μέγιστη ροπή 9,4 kg-m στις 6.500σ.α.λ. Τα διαφορετικά  προγράμματα οδήγησης προσαρμόζουν ανάλογα την απόκριση του γκαζιού και το επίπεδο παρεμβατικότητας του ABS και του traction control.



Το καινοτόμο ατσάλινο monocoque τύπου γέφυρας πλαίσιο, που χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως ενεργό μέρος του, έχει αυξημένη ακαμψία στρέψης και σταθερότητα και χαρίζει βελτιωμένο χειρισμό. Στο εμπρός μέρος, το F 850 GS εξοπλίζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών, ενώ το F 750 GS με τηλεσκοπικό 41 χιλιοστών. Στο πίσω μέρος, δεν έχουμε καμία διαφοροποίηση, με το πίσω monoshock αμορτισέρ να διαθέτει ηλεκτρική λειτουργία. Ίδια εικόνα και στα φρένα, με την δαγκάνες της Brembo, διπίστονη μπροστά και μονοπίστονη πίσω, να συνεργάζονται με δίσκους 305 και 265 χιλιοστών αντίστοιχα. Το ABSPro ενισχύει τα αποθέματα ασφαλείας για τον αναβάτη. Στην περίπτωση του F 750 GS, έχουμε 19άρη μπροστινό τροχό με αλουμινένιες ζάντες, αντί των ακτινωτών και του 21 ιντσών μπροστινού τροχού, που εξοπλίζεται το F850GS.

Η πλήρως ανανεωμένη σειρά BMW F 750 GS και F 850 GS, διαθέτει ισορροπημένα χαρακτηριστικά για οδήγηση σε κάθε είδους διαδρομή. Ευέλικτος χειρισμός χάρη στα ανανεωμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, που προσφέρουν αυξημένη ακαμψία και σταθερότητα, υψηλή άνεση με βελτιωμένη εργονομία που διευκολύνει τον αναβάτη, καθώς και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας.Τα δύο μοντέλα μπορούν να αποτελέσουν αποτελεί την είσοδό σου στη σειρά GS. Αρτια εξοπλισμένα, θα τα λατρέψεις και θα σου αποδείξουν ότι η μετάβαση σου σε μεγαλύτερη κατηγορία, είναι μια περιττή διαδικασία. Oι ιδανικοί σύντροφοι από τα στενά της πόλης, έως τις πιο απομακρυσμένες γωνίες του κόσμου.

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου μοντέλα σε προνομιακή τιμή. Το όφελος φτάνειτα 900 ευρώ για το F 750 GS και τα 1250 ευρώ για F 850 GS.