Θα δούμε την R1250GS σε πακέτο M-Sport; Μήπως δε και με άλλη ονομασία;

BMW: Ετοιμάζει κι άλλες «M» μοτοσυκλέτες

Με το γνωστό «M» πακέτο εξοπλισμού θα παρουσιάσει κι άλλα μοντέλα της η BMW, όπως αποκαλύπτουν ξένες πηγές, με το R1250GS να βρίσκεται πιθανόν στα πλάνα! Δείτε περισσότερα.

Με την παρουσίαση του BMW S1000RR για το 2019, η BMW αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τα «M» σήματά της, και στην μοτοσυκλέτα. Όπως είναι ευρέως γνωστό, τα M μοντέλα της BMW αποτελούν εδώ και δεκαετίες, τα υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα της μάρκας. Με το φετινό S1000RR, η εταιρεία εισήγαγε την ονομασία αυτή και στις μοτοσυκλέτες της, αλλά οι Αμερικανοί λένε ότι σύντομα, κι άλλες μοτοσυκλέτες BMW M θα ακολουθήσουν. Πιο συγκεκριμένα, η BMW κατοχύρωσε 3 ονομασίες μοντέλων που προκαλούν αίσθηση: Πρόκειται για τα M 1000 RR, M 1000 XR και M1300GS. Τι μπορεί να συμβαίνει εδώ;

Είναι προφανές πως η BMW, δείχνει πρόθεση να τονίσει ακόμα περισσότερο την παρουσία 3 από τα σημαντικότερα μοντέλα της, βάζοντας μπροστά την «Μ» μάρκα. Τα ίδια τα μοντέλα αναμένεται να εξοπλίζονται ανάλογα, με ξεχωριστή ειδική βαφή και πολλά εξτρά για ακόμα υψηλότερες επιδόσεις.

Με όλο και περισσότερους αναβάτες παγκοσμίως να προτιμούν τις «ειδικές» εκδόσεις πρακτικά κάθε μοτοσυκλέτας που υπάρχει, η κίνηση αυτή της BMW έχει λογική. Λογική έχει και με την σειρά της, η εισαγωγή της «Μ» τροποποίησης και στο BMW S1000XR, που μοιράζεται τον κινητήρα με το RR αδερφάκι του. Αυτό που προκαλεί περισσότερο ενδιαφέρον, όμως, είναι η ονομασία M1300GS…

Εμείς πιστεύουμε, ότι αφορά μια… «τερματισμένη» εξοπλιστικά, έκδοση της R1250GS με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην χρήση υψηλών επιδόσεων στο δρόμο. Φανταστείτε απλά, πόσο ποθητό μπορεί να γίνει ένα μοντέλο, αν σκεφτείτε ότι το adventure μοντέλο της BMW είναι μία από τις πιο καλοπουλημένες μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο, αλλά και ισχυρό status όχημα!... Περιμένουμε και περισσότερα στοιχεία.