Αυτή η μοτοσυκλέτα ήταν μία Ducati Multistrada

Μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτή η υπέροχη naked ήταν κάποτε… adventure; Απολαύστε αυτή την ενδιαφέρουσα μετατροπή…

Πριν γίνει το παντός δρόμου «θηρίο» που γνωρίζουμε σήμερα, η Ducati Multistrada ήταν πολύ πιο «λιτή», διαφορετικής φιλοσοφίας και σίγουρα σήμερα κρατά μια ιδιαίτερη «αύρα». Ωστόσο, η έμπνευση είναι υπόθεση προσωπική και η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ βασίστηκε σε μία Multistrada 1000DS του 2003.



Η μοτοσυκλέτα αποτελεί μια δημιουργία των North East Customs από την Ιταλία, που μεταμόρφωσε ριζικά την Multistrada κάνοντας την κάτι σαν… Monster! Ουσιαστικά, το μόνο που έμεινε ίδιο με το βασικό μοντέλο ήταν οι αναρτήσεις και η βασική γεωμετρία, καθώς η βασική μορφή της Multistrada απλά… δεν υπάρχει πλέον. Η ουρά είναι χειροποίητη σε ένα ενιαίο κομμάτι ατσαλιού, ενώ το ρεζερβουάρ προήλθε από μια 999. Νέο είναι το υποπλαίσιο, χειροποίητο από ατσάλι, με την σέλα και το πίσω φωτιστικό LED να είναι επίσης καινούργια για την περίσταση.



Οι τροχοί του μοντέλου προέρχονται από ένα Hypermotard,όπως επίσης και τα εμπρός φρένα, ενώ το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι LED, της Koso και βρίσκεται μέσα σε ένα χειροποίητο μασκάκι. Στην θέση οδήγησης, το τιμόνι και τα καβαλέτα του είναι νέα, όπως επίσης και τα φλας, οι μανέτες και το δοχείο υγρών εμπρός φρένου. Στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας, η νέα εξάτμιση κρύβεται επιμελώς από μια χειροποίητη καρίνα, θυμίζοντας τα μοντέρνα Ducati μοντέλα. Πως σας φαίνεται;