Axxis, Seventy Degrees: Συνέντευξη με τον Alberto Kartagena

Δείτε τι μας είπε ο υπεύθυνος πωλήσεων, Alberto Kartagena, για τις δυο εταιρείες και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Με όπλα τους τον σπορ αεροδυναμικό σχεδιασμό, τα όμορφα γραφικά, τις υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας τα κράνη της Axxis μπαίνουν δυναμικά στην αγορά και αντιμετωπίζουν στα ίσα τον ανταγωνισμό. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τις προσιτές τους τιμές είναι γίνεται ξεκάθαρο το γιατί έχουν κερδίσει την προτίμηση των Ελλήνων αναβατών. Η Seventy Degrees από την άλλη είναι μια εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην Ισπανική αγορά. Κατασκευάζει είδη ένδυσης αναβάτη με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την άνεση. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι όλα αυτά συνδυάζονται με την προσιτή τιμή αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία για να είσαι αποτελεσματικά προστατευμένος. Σε συνεργασία με τον κύριο Μάκη Κεϊσόγλου της Moto Πήγασος, την εταιρεία που εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της Axxis και της Seventy Degrees στην Ελλάδα, εξασφαλίσαμε συνέντευξη με τον Alberto Kartagena, για να μάθουμε περισσότερα για την εταιρεία και τα μελλοντικά της σχέδια.
  • Η Axxis εντυπωσιάζει από το 2010 όχι μόνο με τα μοναδικά γραφικά και τον αεροδυναμικό σχεδιασμό, αλλά με την ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Πόσο δύσκολο είναι να συνδυαστούν αυτά τα στοιχεία σε ένα κράνος;
Αυτό είναι εφικτό χάρη στην πολύχρονη εμπειρία των σχεδιαστών και των μηχανικών, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να μειώσουν το κόστος σε απλά πράγματα, ώστε να επενδύσουν σε αυτά που είναι πραγματικά χρήσιμα.
 
  • Βλέπουμε ότι έχετε μια πλήρη γκάμα που περιλαμβάνει full face, jet, ανοιγόμενα και off road κράνη. Τι άλλο να περιμένουμε στο μέλλον; Υπάρχουν σχέδια για αγωνιστικά κράνη ή κάποιο σύστημα ενσωματωμένης ενδοεπικοινωνίας;
Στην Axxis, το τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης είναι πολύ δυναμικό και πάντα ψάχνει για νέα προϊόντα, εστιάζοντας στις ανάγκες της αγοράς. Τα επόμενα χρόνια ο κατάλογος των προϊόντων μας θα ανανεωθεί πλήρως με καινούργια κράνη, αλλά και gadgets. Σχετικά με την ενδοεπικοινωνία, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε κομμάτι της αγοράς, αλλά δεν πιστεύουμε ότι το να προσαρμόσουμε ένα μόνο μοντέλο ενδοεπικοινωνίας σε κάποιο κράνος, θα ωφελήσει τους πελάτες μας. Τα περισσότερα κράνη μας αυτή τη στιγμή μπορούν να προσαρμοστούν και να δεχτούν τα πιο δημοφιλή συστήματα ενδοεπικοινωνίας της αγοράς.
 
  • Η Seventy Degrees είναι μια εταιρεία με τεράστια παράδοση στην Ισπανική αγορά. Πώς έχετε καταφέρει να συνδυάσετε την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές;
Στη Seventy Degrees εξελίσσουμε τα ρούχα μας μέσα συνεχή έρευνα και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και των υφασμάτων, στην εμφάνιση, στα αξεσουάρ κλπ. Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς, πληρώντας πάντα τις προδιαγραφές ασφάλειας. Έτσι δημιουργούμε πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα. 
 
  • Η γκάμα σας αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει μπουφάν, παντελόνια, γάντια και μπότες. Τι άλλο να περιμένουμε από εσάς στο μέλλον;
Ετοιμάζουμε μια νέα γκάμα από τζίν, αδιάβροχα, θερμαινόμενα γάντια και φυσικά νέα μπουφάν, γάντια και μπότες που θα βγουν στην αγορά κατά τη διάρκεια της σεζόν.     
 
Τα κράνη της Axxis και τα είδη ένδυσης της Seventy Degrees εισάγονται στη χώρα μας αποκλειστικά από τη Moto Πήγασος, Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Τηλ: 210 4221060.