Ακόμα μια εμφάνιση του Aprilia Tuareg 660 σε δοκιμές στο δρόμο.

Aprilia Tuareg 660: Κι άλλες εικόνες

Το πολυαναμενόμενο μεσαίο Adventure της εταιρείας συνεχίζει να δοκιμάζεται, με την στιγμή της παρουσίασης του να πλησιάζει! Δείτε περισσότερα…

Είναι γνωστό ότι, από την EICMA του 2019, η Aprilia απασχολεί την παγκόσμια μοτοσυκλετιστική επικαιρότητα με το ερχόμενο Tuareg 660, έχοντας μάλλον πιάσει για τα καλά το νόημα του teasing. Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες του μοντέλου κυκλοφορούν… με το σταγονόμετρο εδώ και πάνω από έναν χρόνο πλέον, καθώς όλοι περιμένουμε το Tuareg στην τελική του μορφή. Πριν λίγες ώρες, περισσότερες εικόνες του μοντέλου εμφανίστηκαν, που μάλιστα το δείχνουν πιο «καθαρά» από ποτέ!
 
Το μεσαίου κυβισμού adventure ενστερνίζεται ξεκάθαρα τις off-road εμφανισιακές καταβολές που διαδίδονται περισσότερο από ποτέ στην μεσαία κατηγορία. Οι ακτινωτοί τροχοί αναμένεται να έχουν διάμετρο 21 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, μια γνήσια «χωμάτινη» επιλογή, ενώ διακρίνεται η «ψηλή» ανάρτηση εμπρός και το αλουμινένιο ψαλίδι πίσω.
 
Εμφανισιακά, φαίνεται αμέσως η απουσία ρύγχους στο μούτρο του μοντέλου, η ύπαρξη μιας μικρής θα λέγαμε, ζελατίνας και ένα μονό, κυκλικό φανάρι εμπρός. Η «κυκλώπεια» αισθητική του Tuareg αναμένεται να συζητηθεί, αν παραμείνει και στην τελική μορφή του μοντέλου και αυτό το test mule φαίνεται πως είναι κοντά σε αυτήν. Ο κινητήρας των 660 κυβικών φαίνεται ξεκάθαρα στο μοντέλο, όντας μάλιστα σχεδόν ακάλυπτος αφού τα fairing τελειώνουν στο ύψος του ψυγείου. Η μοτοσυκλέτα της δοκιμής φαίνεται να μην έχει ποδιά, αλλά μια σιδερένια κίτρινη κατασκευή που θυμίζει κάγκελα, στο κάτω μέρος της. Αμφιβάλλουμε, αν αυτό το τμήμα παραμείνει στην εκδοχή παραγωγής.
 
Πιο πίσω, βλέπουμε την μεγάλη εξάτμιση, στην οποία διακρίνεται και ένας καταλύτης ακριβώς πριν το τελικό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι προδιαγραφές Euro 5 έχουν καταστήσει απαραίτητα τα νέα συστήματα εξάτμισης που αισθητικά δεν αρέσουν και πολύ. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι απλά μια μοτοσυκλέτα δοκιμών και οτιδήποτε πάνω της μπορεί να αλλάξει, μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

(Πηγή: RideApart)