Από αριστερά: Andrea Iannone, Bradley Smith, Aleix Espargaro, στην φωτογράφηση με την μοτοσυκλέτα του 2020.

Aprilia MotoGP: Αγρια κόντρα Iannone-Espargaro!

Εντάσεις επικρατούν στο εσωτερικό της ομάδας της Aprilia στα MotoGP, με τον «απόντα» Andrea Iannone να ανάβει φωτιές με δηλώσεις του και τον ομόσταυλο Aleix Espargaro να απαντά. Δείτε τι έγινε.

Σε μια ομάδα που ήδη δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο… σφαγείο των MotoGP, την Aprilia, εντάσεις μεταξύ των αναβατών της ομάδας φαίνεται να αμαυρώνουν την χρονιά του 2020 με το «καλημέρα». Η ένταση φαίνεται να ξεκίνησε από τον Andrea Iannone, ο οποίος… πήρε το βάρος της εξέλιξης της RS-GP 2020 πάνω του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος Ιταλός, του οποίου το μέλλον δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο λόγω του σκανδάλου doping που τον βαραίνει, είπε για την μοτοσυκλέτα του 2020: «Νιώθω ένα ενιαίο κομμάτι με αυτό το project, η μοτοσυκλέτα φτιάχτηκε ακολουθώντας τις οδηγίες μου».

Ποιος είδε τον Aleix Espargaro και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ισπανός αναβάτης έγινε πυρ και μανία με τον Iannone, βάλλοντας έξαλλα κατά του Ιταλού: «Απίστευτα ασεβής δήλωση. Είχα πολλούς ομόσταυλους, ήμουν πάντα φίλος μαζί τους, ακόμα και με τον Andrea. Αλλά αυτό που είπε είναι το τέλος της καλής μας σχέσης, γιατί ήταν μια μεγάλη ασέβεια προς τους μηχανικούς μας, τους τεχνικούς μας, τον Bradley Smith και εμένα.»

«Ξέρει ότι αυτά που είπε δεν ήταν αλήθεια. Είμαι στην Aprilia 4 χρόνια, ζητώντας αυτό, πιέζοντας τους μηχανικούς και τελικά η νέα μοτοσυκλέτα ήρθε έτσι. Ο Andrea χρησιμοποιεί τις ρυθμίσεις μου σε όλη την σεζόν και στο 90% των περιπτώσεων ήταν πίσω μου στον αγώνα. Αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι ο Andrea» είπε ο Espargaro!