Αντώνης Νικητάκης: Βρήκες τον ειδικό!

Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρόνο και χρήμα για να βρεις το καλύτερο για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου. Μια επίσκεψη στο Rider`s Market του Αντώνη Νικητάκη είναι αρκετή.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ο Αντώνης Νικητάκης είναι πτυχιούχος μηχανικός και βρίσκεται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1983, ενώ έχει κατακτήσει και τρία πρωταθλήματα enduro στα 125 κυβικά. Η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, αλλά κυρίως η εντιμότητα και η ειλικρινή σχέση που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους έχει καταφέρει να αναρριχηθεί και να ξεχωρίσει μέσα σε έναν τόσο απαιτητικό κλάδο και να αντιπροσωπεύει σήμερα τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Η Rider`s Market ιδρύθηκε το 1993 με στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση της Βόρειας Ελλάδας και το πετυχαίνει αυτό διατηρώντας έναν σημαντικό στόλο μοτοσυκλετών και υψηλή διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
 
Η εταιρεία είναι επίσημος διανομέας μοτοσυκλετών Honda και Kymco, ενώ παρέχει και εξουσιοδοτημένο service σε όλα τα μοντέλα των δυο εταιρειών. Το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σεβασμό προς τον πελάτη και τη μοτοσυκλέτα του. Επίσης, θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά των Honda, Kymco και Suzuki που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Αν θέλετε να εξοπλίσετε πλήρως τη μοτοσυκλέτα σας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ όπως, βαλίτσες, σάκους, tank bags, σχάρες και πολλά άλλα, με την υπογραφή των κορυφαίων εταιρειών του χώρου, όπως BAGSTER, KAPPA, και άλλες. Στο Rider`s Market σας περιμένουν κράνη, μπουφάν, παντελόνια, μπότες, γάντια και άλλα, με την εγγύηση ποιότητας που μόνο τα μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως DAINESE, HJC, SHOEI, AGV, NOLAN, REVIT μπορούν να παρέχουν, αλλά και μεγάλη γκάμα από ελαστικά με τις τιμές τους να περιλαμβάνουν τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση. Επίσης, εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά όλα τα αξεσουάρ scooter / moto της ιταλικής FACO s.r.l. και διαθέτει για την Βόρεια Ελλάδα τα φίλτρα της ΚΝ.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις αγορές σας με μια επίσκεψη στο πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ridersmarket.gr, με την εξόφληση να γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας ή με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Όλα τα προϊόντα βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά, ώστε να μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας. Η Rider`s Market συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κούριερ της Ελλάδας, για άμεση παράδοση της παραγγελίας σας, ενώ με αγορές άνω των 80 ευρώ δεν πληρώνετε έξοδα μεταφοράς. Για ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τη μοτοσυκλέτα ο προορισμός είναι ένας: Rider`s Market.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παπαναστασίου 31, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54639
Τηλ.: +30 2310 900 013

www.ridersmarket.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 - 16:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:30 - 15:00