Αντίστροφη μέτρηση για πτώση τιμών έως και 70%

H Cyber Monday είναι η αυλαία του 4ήμερου που έχεις στη διάθεσή σου για κάνεις τις αγορές σου από τα Papastavrou Shops και να επωφεληθείς από εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 70%.

Back to Back ευκαιρίες μέσα από τις εκπτωτικές ημέρες Black Friday και Cyber Monday έρχονται στα Papastavrou Shops. Ένα μοναδικό 4ήμερο εκπτώσεων ξεκινά από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου. Αν ψάχνεις κράνος, μπουφάν, παπούτσια, μπότες, γάντια και ή άλλα αξεσουάρ για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου, στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα στην οδό Καλλιρρόης θα βρεις τα πάντα, με τις εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα να φτάνουν ακόμα και το 70%.

Νέες παραλαβές της DAINESE, RICHAAGVSHOEISCORPION και άλλων εταιριών, είναι διαθέσιμες για να επιλέξεις αυτό που σου ταιρίαζει.
 
Επώνυμες επιλογές, τεράστια ποικιλία, προσωπικό που διαθέτει γνώσεις και αγάπη για τη μοτοσικλέτα συνδυαστικά με τα ποσοστά εκτπώσεων δημιουργούν την ιδανική συγκυρία για ανανέωση του εξοπλισμού σου και βέβαια την αναβάθμιση της ασφάλειάς σου.

Αν πάλι δεν θέλεις να αφήσεις την άνεση του σπιτιού σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού μπορείς να επωφεληθείς από τις χαμηλότερες τιμές κάνοντας τις αγορές σου από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.papastavroushops.gr. Νέο ανανεωμένο e-shop με υψηλή διαθεσιμότητα και άμεσες αποστολές παραγγελιών που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Επίσης, αν θέλεις να βελτιώσεις τις επιδόσεις, τον ήχο, την εμφάνιση και να μειώσεις το βάρος τις μοτοσυκλέτας σου, μια επώνυμη εξάτμιση είναι ιδανική επιλογή. Οπότε, για τις επόμενες 4 ημέρες, στις ήδη προσιτές τιμές, θα ισχύει extra έκπτωση 15% σε όλες τις εξατμίσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη συλλογή της κορυφαίας Ιταλικής εταιρίας ARROW, Akrapovic, Termignoni και άλλων που καλύπτουν μοντέλα από το 1975 και μέχρι σήμερα!

Μη χάνεις χρόνο, άρπαξε την ευκαιρία και επωφελήσου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 30, Ν. Κόσμος
Τηλ.: 2109249350
Φαξ: 2109249351
Email: info@papastavroushops.gr
www.papastavroushops.gr