O Anthony West

Anthony West: H απάντηση της FIM στις δηλώσεις του

Τοποθετήθηκε επισήμως η FIM μέσω του επικεφαλής της Jorge Viegas, για τις απίστευτες κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον τους ο Anthony West. Δείτε τι έγινε.

Όπως διαβάσατε πριν λίγες ώρες σε εμάς, ο Anthony West, πρώην αγωνιζόμενος στα MotoGP και στην Moto2, κατηγόρησε την FIM για διαφθορά και «στημένα» πρωταθλήματα λέγοντας πολύ βαριές κουβέντες. Μετά το σούσουρο που επικράτησε στα social media όλο το Σαββατοκύριακο, ο Jorge Viegas, επικεφαλής της FIM, τοποθετήθηκε με την σειρά του επισήμως.

Ο Ισπανός Viegas δήλωσε συγκεκριμένα: «Το θέμα του Anthony West ήδη έχει τραβήξει πολύ… δυστυχώς. Ήταν ένας θαυμάσιος αναβάτης που έπεσε σε δρόμους που δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάρα πολλά χαώδη ζητήματα για εμάς, ώστε να αντιδράσουμε σε αυτό το απελπισμένο κείμενο».

Παράλληλα ο Viegas συμπλήρωσε: «Όλα όσα έκανε η FIM είναι κατά τις συμφωνίες που έχουμε με την WADA». Κάπως έτσι φαίνεται ότι –τουλάχιστον από την μεριά της FIM-, το θέμα θεωρείται λήξαν και περιμένουμε να δούμε, αν θα κάνει κάτι άλλο ο West…