Αλλαγές στο πρόγραμμα του HSBK, εκτάκτως, μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αναβάλλεται ο αγώνας HSBK στις Σέρρες λόγω κορωνοϊού

Στην ματαίωση του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου 21 και 22 Μαρτίου στις Σέρρες, που θα συμπεριελάμβανε και τον αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος, προχώρησαν οι αντίστοιχες διοργανωτικές αρχές. Δείτε περισσότερα.

Ο κορωνοϊός πλήττει και τους ελληνικούς αγώνες, καθώς εχθές ανακοινώθηκε από την HSBK το κακό νέο: Ο πρώτος, διπλός αγώνας της σεζόν, που θα διεξαγόταν στις 21 και 22 Μαρτίου στις Σέρρες, ακυρώνεται, όπως επίσης και ο αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος που θα διεξαγόταν τις ίδιες ημέρες.

Η ανακοίνωση έγινε και επίσημα από την HSBK, ως εξής, με ανάρτηση στην σελίδα τους στο facebook:

«Δυστυχώς είναι γεγονός.
Η Βαλκανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή του πρώτου αγώνα ταχύτητας λόγω του κορονοϊού. Μαζί με αυτό τον αγώνα θα διεξάγονταν και οι 2 πρώτοι του HSBK.
Από κοινού με την ΑΜΟΤΟΕ συνταχθήκαμε με αυτή η απόφαση, αφού πρόκειται για θέματα υγείας και ανάγκη για μέτρα πρόληψης που δε μπορεί κανείς μας να αγνοήσει.
Κατόπιν αυτού, η πρεμιέρα του HSBK θα γίνει στην Τρίπολη στις 26 Απριλίου.
Τις προσεχείς ημέρες, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τους αγώνες που θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της χρονιάς μετά την σημερινή αναβολή.»

Λόγω κορωνοϊού αναβάλλεται και ο αγώνας BMU Motocross στα Γιαννιτσά, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το τριήμερο 13 με 15 Μαρτίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.