Αλλαξε λάστιχα τώρα, πλήρωσε αργότερα

Μάθε τα πάντα για το πρόγραμμα άτοκων δόσεων του Wheel City και άλλαξε τώρα ελαστικά χωρίς να αγχώνεσαι για το κόστος.

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και ήδη μας έχει δείξει τις άγριες διαθέσεις του. Οι δρόμοι είναι παγωμένοι, βρεγμένοι και γλιστρούν πολύ, οπότε οι ανάγκη για πρόσφυση είναι αυξημένη. Αν τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου χρειάζονται αλλαγή, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να την κάνεις, αφού η νέα υπηρεσία άτοκων δόσεων του Wheel City κάνει την απόκτησή τους πιο εύκολη από ποτέ.



Πλέον, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD και να εξοφλήσεις σε 6 άτοκες δόσεις. Το Wheel City αποδεικνύει έμπρακτα ότι νοιάζεται για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών και φροντίζει να εξοπλίσει τους αναβάτες με επώνυμα και ποιοτικά ελαστικά των μεγαλύτερων εταιρειών, που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στους ελληνικούς δρόμους. Οποιαδήποτε χρήση κι αν κάνεις, θα βρεις το ελαστικό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου και μάλιστα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.



Με ένα κλικ στο www.wheelcity.gr μπορείς να δεις όλα τα διαθέσιμα ελαστικά και φυσικά να κάνεις την παραγγελία σου, ενώ για αγορές άνω των 100 ευρώ δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς. Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τη διάσταση ή τον τύπο των ελαστικών που χρειάζεσαι, το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σε κατευθύνει ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Για οποιαδήποτε βοήθεια, πληροφορία, διευκρίνηση ή παραγγελία μπορείς να καλέσεις στο 210 9018066 και ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα λύσει κάθε σου απορία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν. Κόσμος 11631 Αθήνα
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
www.wheelcity.gr
Facebook Page