Από αριστερά, οι Alex και Marc Marquez

Alex για Marc Marquez: «Το παραμικρό λάθος θα στοιχίσει»

Για την μακρά διαδικασία ανάρρωσης του αδερφού του, Marc, μίλησε ο Alex Marquez σε συνέντευξη αποκαλύπτοντας πληροφορίες για την κατάσταση του. Δείτε τι είπε.

Μετά την 3η χειρουργική επέμβαση του Marc Marquez για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο χέρι, ο Marc θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 3 μήνες. Με τον τραυματισμό του να τον έχει κάνει να χάσει όλη την χρονιά του 2020, η επάνοδος του Marc θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και αυτό ακριβώς είπε ο αδερφός του, Alex, σε συνέντευξη που παραχώρησε.
 
Ερωτώμενος για την κατάσταση του αδερφού του, ο Alex Marquez είπε: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Marc αλλά επιτέλους, μετά από μήνες, τον βλέπω ανανεωμένο και αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν θα είναι στις δοκιμές της pre-season ή στον πρώτο αγώνα. Η αναμενόμενη περίοδος ανάρρωσης είναι 3 μήνες αλλά ακόμα και η μικρότερη δυσκολία μπορεί να διπλασιάσει αυτό το διάστημα» 
 
«Πρέπει να προσέξουμε όλα όσα μας λένε οι γιατροί. Αλλά εγώ τον βλέπω σε καλύτερη κατάσταση, αλήθεια. Η εγχείρηση ήταν μεγάλη και όταν επέστρεψε σπίτι ήταν πολύ κουρασμένος. Τώρα, κάθε φορά που τον βλέπω φαίνεται να έχει περισσότερη ενέργεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό: Είναι απλά ήρεμος και δουλεύει με το κεφάλι κάτω» συμπλήρωσε ο Alex Marquez.