Ο Alex Marquez ντυμένος στα χρώματα της Repsol Honda.

Alex Marquez: Ο Lorenzo μετάνιωσε

Μια τολμηρή δήλωση για τον πρώην αναβάτη της Repsol Honda κάνει ο Alex Marquez, που τον αντικαθιστά στην ομάδα. Δείτε περισσότερα.

Τις τελευταίες μέρες, ο Jorge Lorenzo αλλά και η ίδια η Repsol Honda απασχόλησαν εκ νέου την επικαιρότητα, αφού η επιστροφή του πρώτου στην ενεργό δράση ως δοκιμαστής προκάλεσε σχόλια από τον Alberto Puig. Τι πιστεύει το νεότερο μέλος της ομάδας της Honda, Alex Marquez;

Ο 22χρονος αδερφός του Marc Marquez δεν δίστασε να τοποθετηθεί πετώντας… υποννοούμενα για τον Lorenzo! Δήλωσε συγκεκριμένα: «Ήταν δική του απόφαση στο τέλος, αποσύρθηκε στην Valencia αλλά αποφάσισε να επιστρέψει. Υπάρχουν αποφάσεις τις οποίες μετανιώνεις περισσότερο από όλες. Είναι ξεκάθαρο ότι οι αναβάτες θέλουν να επεκτείνουν τις καριέρες τους όσο περισσότερο γίνεται και έτσι επέστρεψε ως δοκιμαστής».  

Παράλληλα, ο Alex μίλησε και για την πορεία αποκατάστασης του αδερφού του Marc: «Ελπίζω για το δικό του καλό, να τα καταφέρει καλά στο Qatar. Αν πηγαίνει αυτός καλά, και η Honda πηγαίνει καλά και αυτό είναι σημαντικό και για μένα και την ομάδα. O Marc ανησυχεί διότι δεν ηρεμεί ποτέ, αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει».