O Jorge Lorenzo (αριστερά) και ο Giacomo Agostini

Agostini εναντίον Lorenzo: «Η αλήθεια πονάει!»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Giacomo Agostini, ο οποίος είχε βάλλει με δηλώσεις του τον Jorge Lorenzo με τον τελευταίο να απαντά σε υψηλούς τόνους! Δείτε τι έγινε…

Ο Giacomo Agostini, με τους 15 τίτλους του στους αγώνες μοτοσυκλέτας, εξακολουθεί να αναμειγνύεται στα δρώμενα και πολλές φορές μιλά για αυτά. Οι δηλώσεις του βέβαια δεν προκαλούν πάντα θετικές αντιδράσεις και όλοι ξέρουμε ότι άμα πιάσεις στο στόμα σου τον… πολύ Jorge Lorenzo, είναι πολύ πιθανόν ότι «θα την ακούσεις». Έτσι συνέβη και μεταξύ των δυο τους.
 
Ο Agostini είχε στο παρελθόν κριτικάρει την επίδοση του Lorenzo στις Ducati και Honda, στηλιτεύοντας και την απόφαση του Lorenzo να αποσυρθεί από τους αγώνες. Ο Jorge είχε απαντήσει πολύ αιχμηρά, λέγοντας ότι ο Agostini μιλά «σαν να του χρωστάω λεφτά» και ότι είναι «εύκολο να μιλάς όταν έχεις να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα 50 χρόνια»! 
 
Ο Agostini προσπαθώντας να κρατήσει λίγο πιο χαμηλά τους τόνους, έδωσε συνέχεια στο θέμα: «Η αλήθεια πονάει και δεν χρειάζεται να φιλήσω τα πόδια κανενός. Όπως πάντα έλεγα καλά λόγια για τον Lorenzo όταν έκανε μεγάλα πράγματα, νιώθω ελεύθερος να τον κριτικάρω όταν αποτυγχάνει. Πάντα μου άρεσε ο Lorenzo, ο τρόπος που κέρδιζε, που οδηγούσε και που διαχειριζόταν τους αγώνες. Πάντα εξέφραζα θετικά συμπεράσματα για αυτόν, σε βαθμό που το γκαράζ του Valentino με κοίταζε στραβά» λέει ο Ιταλός θρύλος.
 
«Αν προσλάβεις έναν φοβερό διευθυντή σε μια εταιρεία και τον πληρώνεις πολλά, περιμένεις αντίστοιχα αποτελέσματα. Στην Ducati τον άφησαν να φύγει. Στο τέλος είναι τα αποτελέσματα που μετράνε, είναι η κάρτα αναφοράς σου. Είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, που τον πλήρωσαν μια περιουσία και πόσους αγώνες κέρδισε σε 2 χρόνια; 3. Μπορεί να μην ήταν 100% αποτυχία, αλλά ήταν 70%, και παραμένει αποτυχία» είπε ο Agostini!