Η σειρά των αδιάβροχων φορμών της Winger

Αδιάβροχες φόρμες Winger: Λειτουργικές και απόλυτα προσιτές

Κάνε την καθημερινότητά σου εύκολη ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι σύμμαχός σου και χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία, με τις αδιάβροχες φόρμες της Winger!

H βροχή και η κακοκαιρία μπορεί να τσακίσουν το ηθικό ακόμη και του σκληρότερου καθημερινού αναβάτη, ειδικά όταν το νερό αρχίσει να περνά κάτω από τα ρούχα! Όταν λοιπόν το δίκυκλο είναι η καθημερινότητά σου και τίποτα δεν πρέπει να σε σταματήσει, η αδιάβροχη φόρμα  είναι η απόλυτη λύση για απρόσκοπτη μετακίνηση.

Η Winger προσφέρει ειδικά για τους αναβάτες που επιθυμούν την απόλυτη θωράκιση από το νερό της βροχής, μια σειρά αδιάβροχων φορμών σε συνδυασμό ποιότητας και τιμής που δε θα βρείτε αλλού.

Οι φόρμες της Winger είναι φτιαγμένες από πολυεστέρα κορυφαίας ποιότητας και συγκόλλησης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη στεγανότητα. Ακόμα, τα αδιάβροχα φέρουν ανακλαστικές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να γίνεται ορατός ο αναβάτης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, εξασφαλίζοντας την ασφάλειά του.

Τα 3 μοντέλα (Falcon, RSK01 και RS10) των αδιάβροχων φορμών της Winger είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 25 μόλις ευρώ! Εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία σας από την κακοκαιρία και απολαύστε άνετες και ασφαλείς καθημερινές μετακινήσεις, χωρίς να πληρώσετε… χρυσάφι!