Στο Λουτράκι, αυτή την Κυριακή 28 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος Enduro Ν. Ελλάδος που διοργανώνεται από το αθλητικό σωματείο «ΜΟ.Λ.Π.».
Ειδικότερα, το park ferme και η εκκίνηση του αγώνα είναι στους καταρράκτες στο Λουτράκι. Για να φτάσετε εκεί κατευθυνθείτε από Ισθμό προς Λουτράκι και αφού διασχίσετε τον κεντρικό δρόμο που περνά μέσα από το Λουτράκι θα συναντήσετε το park ferme.
Η ειδική διαδρομή του αγώνα είναι 4 χιλιόμετρα ανατολικά του Λουτρακίου στην περιοχή νέα Πολιτεία, 5 χιλιόμετρα από τον Ισθμό προς Λουτράκι (στο εργοστάσιο (PEPSI) στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε για 4 χιλιόμετρα οπού θα συναντήσετε την ειδική διαδρομή.
Η απλή διαδρομή του αγώνα αποτελείται από 3 γύρους των 34 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί κυρίως σε δασικά μονοπάτια, αλλά και δασικούς και αγροτικούς δρόμους με εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφο τερέν.
Η ειδική διαδρομή των 4 χιλιομέτρων θα γίνει 4 φορές, η πρώτη αναγνωριστική και θα διεξαχθεί στο μεγαλύτερο μέρος της σε ποταμιά με χαλίκι.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 50.00 ευρώ. Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές επιβαρύνονται με 20.00 ευρώ επιπλέον. Συμμετοχές δηλώνονται μόνο μέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.Στο παράβολο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση αθλητή. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι το Σάββατο 27 Απριλίου.