net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια από τις πλέον επιτυχημένες συνταγές στην κατηγορία, το μοναδικό Adventure 990 συνεχίζει να αποτελεί συνώνυμο της περιπέτειας, και της αδρεναλίνης.

ΚΤΜ 990 Adventure

Το KTM 990 Adventure είναι αναμφισβήτητα το πιο πολεμικό on-off, ένα μηχάνημα διασκέδασης που μπορεί να συνδυάσει πανεύκολα εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, πόλη, αλλά και χώμα. Κυριότερα πλεονεκτήματά του είναι η δύναμη του κινητήρα, η ενεργητική και… «αφυπνιστική» θέση οδήγησης, η εξαιρετική οδική συμπεριφορά αλλά και η άνετη σέλα. Στην εθνική, είναι ικανό να ταξιδέψει άνετα με ταχύτητες των 150-160 χλμ./ώρα, φορτωμένο και με δύο άτομα, με μόνη παραφωνία τη σχετικά μικρή προστασία από τα στοιχεία. Μέσα στην πόλη, ο όγκος του δε θα του στερήσει την ικανότητα να κινηθεί με ευελιξία και χάρη (πρόσθετα πλεονεκτήματα, το φαρδύ τιμόνι και η θέση οδήγησης), ενώ δυσκολίες θα αντιμετωπίσει κανείς μόνο στους επιτόπιους ελιγμούς, ειδικά αν του λείπει λίγο… ύψος. Στο χώμα, το μεγάλο ΚΤΜ θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, κρύβοντας με μαγικό τρόπο τα σχεδόν 200 κιλά του. Ωστόσο, τον καλύτερο εαυτό του θα τον κρατήσει για τον επαρχιακό. Η εξαιρετική λειτουργία του κινητήρα θα προκαλέσει τον αναβάτη να ανοίξει τέρμα το γκάζι, και όταν αυτός το κάνει, θα αποζημιωθεί. Ειδικά σε έμπειρα χέρια, το 990 Adventure θα κάνει απίστευτα πράγματα, θυμίζοντας περισσότερο εργαλείο για... stuntmen, παρά On-Off μοτοσικλέτα! Η ισχύς του κινητήρα δεν… ακούγεται θεαματική, καθώς αγγίζει τους 106 ίππους, όμως ο τρόπος απόδοσης είναι εντυπωσιακός, ενώ μαζί με το χαμηλό βάρος και το στήσιμο της, η μοτοσικλέτα μετατρέπεται σε φονέα Sport μοτοσικλετών. Σε αντίθεση με αρκετούς από τους ανταγωνιστές του, το 990 Adventure διατηρεί τα αγριεμένα χωμάτινα γονίδιά του στο ακέραιο (βλέπε τροχό 21 ιντσών μπροστά), με αποτέλεσμα να κινείται με σχετική άνεση στο χώμα, κρύβοντας τα κιλά και τον όγκο του. Ακόμη και η ύπαρξη του στάνταρ ABS στον εξοπλισμό του (η οποία μπορεί να φανεί χρήσιμη, αν όχι σωτήρια στην άσφαλτο) δεν ενοχλεί στο χώμα, καθώς μπορεί να απενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού.
Μάθε και αυτό:
Η «απλή» έκδοση του KTM 990 Adventure με βασικό εξοπλισμό ABS, Hazard και παροχή ρεύματος 12V, προσφέρεται στην τιμή των 12.990 ευρώ, ενώ η πραγματική ευκαιρία ακούει στο όνομα 990 Adventure T (Touring) στα 13.490 ευρώ! Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει στo βασικό εξοπλισμό όλα τα γνήσια αξεσουάρ της ΚΤΜ Power Parts. Πιο συγκεκριμένα, διατίθεται με ABS, Hazard, παροχή ρεύματος 12 V στα όργανα (για απευθείας σύνδεση με GPS), θερμαινόμενα grip, ψηλή ζελατίνα για μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια, tank bag, πλαϊνές βαλίτσες, βάση πίσω μπαγκαζιέρας και κάγκελα προστασίας. Ταυτόχρονα κυκλοφορούν και η έκδοση Adventure limited στα 14.990 ευρώ, και η Adventure R στα 14.690 ευρώ.

Τιμή: 12.990 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ, 8Β
Κυβισμός 999,8
Ιπποδύναμη 106/8.250
Ροπή 10,1/6.500
Βάρος 209 Ρεζερβουάρ 19,5

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ