net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Sebastian Vettel επάνω στο δημιούργημα του Marcus Walz αξίας 70.000 ευρώ.

O Stefan Bradl ήθελε να οδηγήσει την RB7

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2011 στο Moto2, Stefan Bradl, ζήτησε να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1 και συγκεκριμένα, την RB7 του Sebastian Vettel.

 
Συνηθίζεται το γεγονός ανταλλαγής ρόλων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και πρόσφατα είχαμε την επιθυμία του Stefan Bradl να οδηγήσει το γρήγορο μονοθέσιο της Red Bull Racing, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Moto2 θα πρόσφερε τη μοτοσικλέτα του στο Sebastian Vettel. Σύμφωνα με τον Bradl, θεωρεί ότι η ανταλλαγή αυτή θα δυσκόλευε περισσότερο τον Vettel, παρά τον ίδιο.

Φρένο όμως πάτησε στην υλοποίηση αυτής της ιδέας ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull, Dr Helmut Marko, ο οποίος απέρριψε την πρόταση του Bradl, γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του Vettel.

Ο Vettel αποδέχτηκε την απόφαση της ομάδας του και είπε πολύ σωστά ότι σε περίπτωση που κάνει κάποιος λάθος στο μονοθέσιο, θα βγει εκτός πίστας, ενώ σε περίπτωση που κάνει κάποιος λάθος πάνω στη μοτοσικλέτα υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού.

Ωστόσο, ο Γερμανός πιλότος είχε αρκετές επαφές με μηχανές, ενώ μία πρόσφατη αγορά αφορούσε μια μοτοσικλέτα από το γνωστό Γερμανό κατασκευαστή Marcus Walz με τιμή ύψους 70.000 ευρώ.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ