net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μετά την επέμβαση, ο Hayden είπε ότι το σκαφοειδές οστό αναρρώνει αργά και φαίνεται ικανοποιημένος με την επιλογή του να εγχειριστεί τώρα.

Στο χειρουργείο ο Hayden

Ο Nicky Hayden βρέθηκε στο τραπέζι του χειρουργείου, λόγω της ζημιάς που υπέστη στο σκαφοειδές του και όπως φαίνονται τα πράγματα η εγχείρηση θα είναι επιτυχημένη.

 
Ο Nicky Hayden, αναβάτης της Ducati ανέβηκε στο χειρουργικό τραπέζι για να διορθώσει το πρόβλημα του σκαφοειδές οστού. Η επέμβαση έγινε στη χώρα του και συγκεκριμένα στο Fremont Sports Therapy και Surgery Centre της Καλιφόρνια από τον Dr Arthur Ting. Όπως όλα δείχνουν έως τώρα, τα πράγματα πάνω προς το καλύτερο με τον Nicky να αναρρώνει χωρίς επιπλοκές.

Να θυμίσουμε ότι ο Αμερικάνος χτύπησε τον καρπό του στο ατύχημα που είχε στην πρώτη στροφή του αγώνα της Βαλένθια, όπου ενεπλάκη και ο Bautista με τον Rossi. Μετά την επέμβαση, ο Hayden είπε ότι το σκαφοειδές οστό αναρρώνει σιγά σιγά και φαίνεται ικανοποιημένος με την επιλογή του να εγχειριστεί τώρα για να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Η αποθεραπεία του θα διαρκέσει 4 εβδομάδες, αλλά θα χρειαστεί ακόμα παραπάνω χρόνο για να επανέλθει το οστό στα φυσιολογικά του.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ