net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki: Χωρίς ζημίες από τους σεισμούς

Δεν υπέστησαν ζημιές οι κύριες εγκαταστάσεις παραγωγής των μοτοσικλετών Kawasaki που βρίσκονται στο Akashi, πλησίον του Kobe στην Ιαπωνία, από τους σεισμούς της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του τεράστιου βιομηχανικού συγκροτήματος.

 
Βασιζόμενη σε ένα μεγάλο αριθμό εξωτερικών προμηθευτών ανταλλακτικών, η εταιρία ανακοίνωσε ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων ενδέχεται να ανακύψουν εξαιτίας τυχόν καθυστερήσεων στην παράδοση ανταλλακτικών τα οποία συνήθως καταφθάνουν σε ημερήσια βάση από εταιρίες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ιαπωνίας.
Καθώς οι στόχοι της παραγωγής έως και την 16η Μαρτίου έχουν επιτευχθεί, το εργοστάσιο θα διακόψει προσωρινά την λειτουργία όλων των γραμμών παραγωγής, πλην μίας, την 17η και 18η Μαρτίου, και θα διακόψει την παραγωγή την 21η Μαρτίου η οποία αποτελεί Εθνική Εορτή στην Ιαπωνία. Το εργοστάσιο της Kawasaki στην Ταϊλάνδη δεν επηρεάζεται από ζητήματα προμήθειας ανταλλακτικών και συνεχίζει την παραγωγή μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού στα προγραμματισμένα επίπεδα.
Με την πεποίθηση ότι οι όποιες επιπτώσεις στην παραγωγή είναι δυνατόν να αποκατασταθούν με αύξηση της παραγωγής κατά τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα, η εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συνδυάσει την αναγκαιότητα συνέχισης της επιτυχημένης επιχειρηματικής της δραστηριότητας, με τα απολύτως σεβαστά ανθρωπιστικά ζητήματα τα οποία χρήζουν άμεσης φροντίδας στις πληγείσες περιοχές της Ιαπωνίας.
«Ευελπιστούμε ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις στην παραγωγή και ότι ο ανεφοδιασμός των αγορών με μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά θα παραμείνει σε πολύ μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστος από οποιεσδήποτε προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας των γραμμών παραγωγής», δήλωσε ο κύριος Yasushi Kawakami, Γενικός Διευθυντής της Kawasaki Motors Europe, ο οποίος βρίσκεται στο εργοστάσιο την εβδομάδα αυτή για μία σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων. «Το προσωπικό της Kawasaki στην Ιαπωνία, αλλά και εκτός αυτής, θα ήθελε να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του σε όλους όσους συνεχίζουν να υφίστανται τις δραματικές συνέπειες αυτού του τραγικού γεγονότος».

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ