net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Suzuki GSX 1250 FA Travel

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα δημητριακά θα έχουν τη θρεπτική αξία ενός φρούτου και τη γεύση της μπριζόλας.. Αν πιστεύετε ότι τρία διαφορετικά στοιχεία δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε έναν κόσμο, τότε πρέπει οδηγήσετε το GSX 1250 FA Travel!

 
Δεν αμφιβάλλω ότι τα παραπάνω μπορεί να ακούγονται λίγο ουτοπικά και ίσως να μη βγάζουν καν νόημα, αλλά μερικές βόλτες με μια μοτοσικλέτα όπως το νέο GSX μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Βλέπετε, το νέο μεγάλο μοντέλο της Suzuki συνδυάζει τρία σημαντικά στοιχεία που σπάνια βλέπουμε να περιτριγυρίζουν αρμονικά μια μοτοσικλέτα: το πρακτικό, το sport και το τουριστικό. Αρχίζοντας με το πρακτικό, το νέο GSX 1250 είναι ουσιαστικά βασισμένο στο Bandit 1250, μια μεγάλη μοτοσικλέτα που, αν εξαιρέσουμε το βάρος της, διαθέτει κυρίως πρακτικά στοιχεία: σχετικά μαλακές αναρτήσεις, γραμμική λειτουργία κινητήρα, άνετη θέση οδήγησης και φιλικά φρένα. Με μια μόνο κίνηση, η Suzuki μπόλιασε το νέο GSX και με το sport μικρόβιο, χάρη στο full φέρινγκ με την αιχμηρή αισθητική. Και έπειτα, εκτόξευσε τις τουριστικές του δυνατότητες (οι οποίες βασίζονταν στη θέση οδήγησης και τον κινητήρα του Bandit), τοποθετώντας τρεις βαλίτσες και ένα μικρό ζελατινάκι στην κορυφή της ζελατίνας για ακόμη πιο αποτελεσματική προστασία από τον αέρα. Ακούγεται απλό, αλλά για να επιτύχει ένα τέτοιο πείραμα πρέπει να κρατηθεί μια λεπτή ισορροπία και να διατηρηθεί μια ευαίσθητη αρμονία -ειδικά σε μια μοτοσικλέτα που δεν σχεδιάστηκε από την αρχή, αλλά είναι βασισμένη σε τεράστιο βαθμό σε μία άλλη. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, το GSX 1250 FA ξεκίνησε από μια καλή πλατφόρμα και δέχτηκε ενέσεις σε κατάλληλη ποσότητα από τα απαραίτητα στοιχεία που διαμορφώνουν τελικά το χαρακτήρα του.

Περισσότερα για το Suzuki GSX 1250 FA Travel, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο 23 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα, στην ύλη του οποίου συμπεριλαμβάνεται η πλήρης και αναλυτική δοκιμή της εν λόγω μοτοσικλέτας.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ