net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

8 Hot Superbikes

Η Ducati PANIGALE 1299

H Kawasaki Ninja ZX10-R

Η Honda CBR 1000RR

Η BMW S1000RR

Η SUZUKI GSX-R1000

Η Aprilia RSV4 RR

Η YAMAHA YZF-R1

H MV Agusta F4

8 Hot Superbikes

Είναι η ελίτ των μοτοσυκλετών δρόμου και έχουν κατασκευαστεί με σκοπό τη μέγιστη απόδοση. Eξοπλίζονται με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και οι τυχεροί αναβάτες τους απολαμβάνουν τεχνολογία, που έχει προέλθει κατευθείαν από τους αγώνες.

 
Τα superbikes είναι μία κατηγορία μοτοσυκλετών οι οποίες ξεκίνησαν να κατασκευάζονται με κυρίαρχο στοιχείο… το γκάζι! Η έκρηξη αδρεναλίνης που σου ερχόταν από το άνοιγμα του γκαζιού ενός παλιού superbike ήταν ανεκτίμητη! Βέβαια, αν το παράκανες η πιθανότητα να πάθεις κάτι αυξανόταν, καθώς δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα.

Αυτό, τώρα, πια έχει αλλάξει! Η κατηγορία έχει αναβαθμιστεί και αποτελεί το τεχνολογικό οπλοστάσιο πολλών εταιριών. Σήμερα, τα superbikes έχουν ηλεκτρονικά βοηθήματα, εξελιγμένα φρένα και αναρτήσεις που κρατούν την μοτοσυκλέτα σταθερή. Φυσικά, το γκάζι δεν λείπει και δεν πρόκειται να λείψει από την κατηγορία, καθώς η ισχύ των μοτοσυκλετών αγγίζει και ξεπερνά τους 200 ίππους! Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά, που δίνουν τον απόλυτο έλεγχο στον αναβάτη, με αποτέλεσμα να μπορεί να κάνει γρήγορες βόλτες και η πρόσβαση στην πίστα να γίνεται ακόμα πιο εύκολη!

Σας παρουσιάζουμε τις 8 μοτοσυκλέτες, που σίγουρα κάποια στιγμή, έχουν κατακτήσει μια θέση στα όνειρα σας.

 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ