net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε τη Honda CBF 1000 ST

H CBF 1000 όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αποτελούσε ένα απόλυτα ομοιογενές all round μοντέλο από το οποίο δεν έλειπε τίποτα. H Honda όμως διαφορετικά σκεπτόμενη, παρουσίασε την ST έκδοση η οποία φέρει ολόσωμο fairing που αυξάνει τις τουριστικές της δυνατότητες, χωρίς να ζημιώνει το πολυχρηστικό της χαρακτήρα.

 
Αρκεί η προσθήκη δύο μεγάλων τμημάτων πλαστικού για να αλλάξει ένα μοντέλο; Προφανώς και όχι, τουλάχιστον στο βαθμό που να μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό. Από τη στιγμή όμως που αυτή η προσθήκη βελτιώνει τις ήδη πολύ καλές επιδόσεις στο ταξίδι, χωρίς να λειτουργεί εις βάρος ενός άλλου πεδίου χρήσης, είναι σαφώς κάτι καλοδεχούμενο! Και η Honda CBF 1000 αποτελεί μια μοτοσικλέτα που μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για τουρισμό, ακόμα και όταν οι προορισμοί δεν περικλείονται από την συνοριογραμμή της χώρας μας. Ο «βελούδινος» στη λειτουργία κινητήρας με την επάρκεια ισχύος σε όλα το φάσμα των στροφών, η άνετες θέσεις για οδηγό και συνεπιβάτη, οι μεγάλες δυνατότητες φόρτωσης και τα αψεγάδιαστα συνδυασμένα φρένα με το ABS, συμπληρώνονται ιδανικά από το ολόσωμο fairing που προσφέρει πλέον ολοκληρωτική κάλυψη και στα κάτω άκρα.

Η τιμή της μοτοσικλέτας στην εν λόγω έκδοση «ST» είναι 10.230 ευρώ -ποσό που κρίνεται απόλυτα λογικό- και περισσότερα για αυτήν θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε πολύ σύντομα σε κάποιο τεύχος του Moto Τρίτη.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ