net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή: Peugeot Satelis 250 Safety Pack

Το Peugeot Satelis 250 Safety Pack είναι ένα scooter που έχει στραμμένο το βλέμμα στην ασφάλεια. Προσέχει τον αναβάτη του και κάνει ό,τι μπορεί για να τον διατηρήσει ασφαλή, αλλά φυσικά δεν ξεχνά και το ότι αποτελεί ένα scooter της πιο «καυτής» κατηγορίας.

 
Οι τομείς της ασφάλειας σε μια μοτοσικλέτα ή ένα scooter είναι πολλοί και πάντα προβληματίζουν τους ιδιοκτήτες τους. Από την απόδοση των φρένων, μέχρι τη σταθερότητα και το άγχος που έρχεται κάθε φορά που βρίσκονται κλειδωμένα έξω στο δρόμο, οι κάτοχοί τους έχουν αρκετά να τους προβληματίσουν. Και φαίνεται πως και η Peugeot προβληματίστηκε πάνω στο ίδιο θέμα, προσπαθώντας να βρει τη λύση.

Η λύση αυτή ακούει στο όνομα Safety Pack και πρόκειται (στη συγκεκριμένη περίπτωση) για το Satelis 250, φορτωμένο με οτιδήποτε θα μπορούσε να το κάνει ασφαλέστερο, είτε κινείται είτε όχι! Η έκδοση Safety Pack υφίσταται στα περισσότερα από τα μοντέλα των σειρών Satelis και Geopolis. Ωστόσο, το Satelis 250 είναι η πρώτη μας επαφή με τον ασφαλέστερο αυτό κόσμο της γαλλικής εταιρείας. Διαθέτει ABS, σύστημα υποβοήθησης των φρένων, αλλά και ενσωματωμένη αλυσίδα με κλειδαριά της Abus για μέγιστη ασφάλεια όταν βρίσκεται παρκαρισμένο.

Τα τρία περίπου χρόνια που τα Satelis βρίσκονται στο δρόμο, έχουν καταφέρει να θεωρούνται διαχρονικά κομψά, χάρη στην εμφάνισή τους. Η μάσκα του 250 θυμίζει λίγο από τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας, οι μεγάλες επιφάνειες τραβούν το βλέμμα και οι ελάχιστες γωνίες το κάνουν φιλικότερο στο μάτι.

Περισσότερα για το Peugeot Satelis 250 Safety Pack, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο10 του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ