Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών Δικύκλων Honda της “Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε”, που πραγματοποιήθηκε στην Ανάβυσσο το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου 2009. Το 2009, συμπληρώνονται 50 χρόνια αντιπροσώπευσης και διανομής δικύκλων Honda στην Ελλάδα
Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κος Μιχάλης Παγίδας, ο οποίος αναφέρθηκε στο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον της εποχής, δίδοντας θετικά μηνύματα για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις.
Ο κος Δημήτριος/ Φραγκίσκος Σαρακάκης, Γενικός Διευθυντής της “Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ” επισήμανε ότι: “Το 2009 είναι μία χρονιά σταθμός, αφού συμπληρώθηκαν 50 χρόνια αντιπροσώπευσης και διανομής δικύκλων Honda στην Ελλάδα ” μια σημαντική επέτειος που επισφραγίστηκε με την παρουσία του Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου της Honda Motor Europe κου Steve Callahan.
Ακολούθως ο Διευθυντής του Κλάδου Δικύκλων κ. Κων/νος Αγγελάκης παρουσίασε την αποτίμηση της περσινής χρονιάς και στους στόχους της εταιρείας και των συνεργατών της για το 2009. Οι κ.κ Δ.Πεθαίνος, Ε.Λουκόπουλος, Ι.Περσίδης και Γ. Οικονομάκος αντίστοιχα παρουσίασαν την νέα εμπορική πολιτική πωλήσεων, τα νέα προϊόντα του 2009 και την πολιτική after sales.
Κατά τη διάρκεια του διήμερου Συνεδρίου βραβεύτηκαν ο κ. Ιωάννης Χαιρετάκης, Επιθεωρητής Πωλήσεων της “Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ”, για τη μακρόχρονη προσφορά του (36 χρόνια) στο κλάδο δικύκλων Honda καθώς και ο συνεργάτης, έμπορος δικύκλων Honda Κ. Παπαδάκης για την επίτευξη του μεγαλύτερου μεριδίου Honda το 2008 (νομός Ρεθύμνου - 29%).
Τέλος βραβεύτηκε ο κ. Γιώργος Κουτσουμπός για τη 45χρονη συνεργασία με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και την προσφορά του στους ελληνικούς αγώνες μοτοσικλέτας με μοτοσυκλέτες Honda.