net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο μοντέλο της Yamaha YZF-R6

Το R6 είναι μία μοτοσικλέτα κατασκευασμένη ώστε να είναι αποτελεσματική στο περιβάλλον πίστα χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς. Από τη πρώτη στιγμή στη σέλα της καταλαβαίνεις πως έχεις να κάνεις με ένα καλοστημένο racing με τρία περιττά αξεσουάρ: φώτα, φλας και καθρέπτες….

 
...Το 2006, που παρουσιάστηκε το ανανεωμένο R6, έγινε αντιληπτό για το ποιες ήταν οι προθέσεις της Yamaha. Μία μοτοσικλέτα που σκοπό είχε να κατακτήσει την κορυφή των εθνικών πρωταθλημάτων SS.

Φυσικά για εκείνους που ο παράγοντας αγώνες δεν ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους, το R6 αποτέλεσε ένα εργαλείο οδικής απόλαυσης που ήταν ικανό στα χέρια ενός έμπειρου αναβάτη να κατατροπώσει οτιδήποτε άλλο που θα κινούνταν στο δρόμο του.

Η αισθητική του αναμφίβολα είναι ό,τι πιο ‘‘space’’ στην κατηγορία του, κάνοντας τις μοτοσικλέτες του ανταγωνισμού να μοιάζουν σαν να σχεδιάστηκαν τουλάχιστον μια πενταετία νωρίτερα. Ιδιαίτερα μαζεμένο σε διαστάσεις και διαθέτοντας τον πιο δυνατό κινητήρα της κατηγορίας, ο δρόμος με προορισμό την επιτυχίας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η Yamaha, σε συνέχεια του κανόνα που έχει θεσπιστεί στην κατηγορία των SS και SBΚ, ανανέωσε με το πέρας δύο ετών το R6 στα σημεία δείχνοντας ακόμα περισσότερο τις προθέσεις της και ενισχύοντας το racing spirit της κατασκευής.

Περισσότερα στο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί…

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ