net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο T-Max 500 έρχεται περισσότερο…Sportαντετο!

Το νέο Yamaha T-Max 500 έρχεται να μας δείξει πόσο εύκολα μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο sport χαρακτήρα μιας μοτοσικλέτας και στην πρακτικότητα και την άνεση ενός mega-scooter, βελτιώνοντας την ήδη πετυχημένη πορεία του.

 
Από την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του, πίσω στο 2001, το T-Max έγινε γνωστό ως ένα scooter, το οποίο από τη μία είναι άνετο και πρακτικό, όπως κάθε άλλο της κατηγορίας του, και από την άλλη για τη sport συμπεριφορά του. Το T-Max ήταν δυνατό, χάρη στο δικύλινδρο κινητήρα του, και συμπεριφέρονταν σαν sport μοτοσικλέτα, χάρη στο εξαιρετικό του στήσιμο.
Το νέο μοντέλο του 2008, λοιπόν, είναι βελτιωμένο στα σημεία, σε βαθμό που να μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρόκειται για διαφορετικό μοντέλο! Είναι πιο επιθετικό στην εμφάνιση, ελαφρύτερο και σαφώς βελτιωμένο στην οδική του συμπεριφορά, ακόμη κι όταν μιλάμε για οδήγηση υπό πίεση.
Παράλληλα, αν και κινείται σε πιο sport ρυθμούς από το προηγούμενο μοντέλο, έχει βελτιωθεί ταυτόχρονα στους τομείς της άνεσης και της πρακτικότητας. Στο κάτω-κάτω, παραμένει scooter, γεγονός το οποίο το υποχρεώνει να φροντίζει τον αναβάτη του στην καθημερινή αστική μετακίνηση ή στα ταξίδια έξω από την πόλη.

Τιμή: 9.300 ευρώ
Χρώματα: Ανθρακί, μπλε, ασημί, μαύρο
Εγγύηση: 2 χρόνια

Περισσότερα στο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ