net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε το Piaggio MP3!

Η τεχνολογία προχωράει και μαζί της και οι πρωτοπόρες λύσεις, οι οποίες έρχονται για να κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη και πιο…ασφαλή. Επάνω σε αυτό το μοτίβο κινείται και το MP3 βάζοντας στην εξίσωση και λίγες δόσεις διασκέδασης, έτσι για να μην ξεχνάμε ότι οδηγούμε μοτοσικλέτα!

 
Όσα κι αν ανακαλύψαμε, λίγα βέβαια, κατά την παρουσίαση του MP3 πριν μόλις λίγες εβδομάδες, ήρθαν να επιβεβαιωθούν κατά τη δοκιμή του μοντέλου τις προηγούμενες ημέρες. Το νέο απόκτημα της Piaggio έχει τελικά…πολύ δρόμο μπροστά του!

Αν είναι μόνο ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε να χειροκροτούμε το MP3 είναι το ότι πρόκειται για ένα scooter το οποίο θα ‘‘τραβήξει’’ κόσμο από τη χρήση του αυτοκινήτου.

Όσοι μέχρι σήμερα είχαν προηγούμενα με την…ισορροπία σε δύο τροχούς, μπορούν να γλιτώσουν από το άγχος της μετακίνησης και μάλιστα με μεγαλύτερη πλέον ασφάλεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πιο έμπειροι δε θα εκτιμήσουν το διασκεδαστικό του χαρακτήρα. Και αυτά (και μόνο αυτά όμως) δικαιολογούν την ‘‘τσουχτερή’’ τιμή του (5.699 €).

Η τεχνολογία βέβαια κοστίζει και μέχρι στιγμής το MP3 είναι το μοναδικό μοντέλο που υπόσχεται μεγάλα επίπεδα ασφάλειας. Όπως και να ’χει πάντως, κοντά 6 χιλιάρικα είναι αυτά!

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ