net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

"All around rocket" Suzuki GSX-1400

Κακά τα ψέματα. Όλα με το μάτι ξεκινάνε! Δεν είναι τεχνολογικά ανεπτυγμένο, δεν είναι «ταξιδιάρικο», δεν είναι supersport, δεν προστατεύει από τον αέρα, δεν είναι τόσο σπορ όσο κάποια άλλα, είναι βαρύ, αρκετά ογκώδες και καίει κάμποση βενζίνη. Όμως, γιατί το θέλουμε τόσο πολύ;

 
Η μοτοσικλέτα αυτή διατηρεί το στιλ των μοντέλων με τα οποία μεγάλωσαν κάποιες… προηγούμενες γενιές και ήταν υπεύθυνα για την καθιέρωση των δίτροχων ως «παιχνίδια για άντρες». Μπορεί να μην ταξιδέψει ποτέ σαν το RT και να μη στρίψει ποτέ σαν το Tuono (και αν το κάνει τότε θα έχετε ξοδέψει επάνω του αρκετά χρήματα για αναβάθμιση), όμως διατηρεί αναλλοίωτη την εμφάνιση αλλά και το χαρακτήρα τον οποίο βρίσκουμε μόνο πίσω από την πιο αγνή έννοια της λέξης «μοτοσικλέτα».

Το GSX είναι μία μοτοσικλέτα την οποία δε την παίρνεις με τη λογική, αλλά με την καρδιά! Θα νιώσεις πραγματικά όμορφα μαζί της και δε θα μετανιώσεις ποτέ που την αγόρασες. Είναι σταθερή, γρήγορη, έχει καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο απ’ ό,τι περιμένεις, απλά καλά φρένα (παρά τις εξαπίστονες), ενώ είναι πολύ άνετη. Είναι επίσης μακράν η πιο όμορφη από τα σημερινά musclebikes, έχει «παρουσία», ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς μαζί της μέσω του τομέα των βελτιώσεων και με τη τιμή της (10.980€) αγοράζεις «πολλή» μοτοσικλέτα για τα λεφτά σου!
Περισσότερα για το GSX 1400 στο τεύχος (22/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ