net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kymco People S 250… η ωριμότητα!

Το People 250 ωρίμασε, άλλαξε και στη νέα του έκδοση με το διακριτικό S κρατά τα καλά του παρελθόντος, τα οποία συνδυάζει με πιο προχωρημένη εμφάνιση, στοχεύοντας ψηλότερα! Η Kymco έκανε στροφή 180 μοιρών, όσον αφορά στην οικογένεια των People, και προχώρησε σε ριζική ανανέωσή της.

 
Η ρετρό προσέγγιση του προηγούμενου μοντέλου κρίθηκε πως, ό,τι είχε να δώσει το έδωσε (σε όρους πωλήσεων τουλάχιστον) και παραχώρησε τη θέση της σε πιο σύγχρονες και επιθετικές γραμμές, με αποτέλεσμα το νέο People S με έντονα high tech αίσθηση.
Το μόνο που παρέμεινε ανέπαφο είναι η φιλοσοφία κατασκευής και έτσι το ανανεωμένο σύνολο εξακολουθεί να απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν ένα μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας με 16άρηδες τροχούς, όρθια θέση οδήγησης και το “βλέμμα” στραμμένο στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς.

Σε εμφάνιση, επιδόσεις και οδική συμπεριφορά μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον ανταγωνισμό και από την στιγμή που και η τιμή του βρίσκεται σε πολύ λογικά πλαίσια (4,190 ευρώ) δικαίως τοποθετεί ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του.
Στο τεύχος (17/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ