net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aeon Crossland: Ο νέος αντίπαλος!

Το Crossland 300 ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, μακράν πέρα από τις προσδοκίες μας. Αν και μικρό (σε σχέση με κάτι τέρατα που κυκλοφορούν) και χωρίς κάτι ιδιαίτερο σε αναρτήσεις, μετάδοση ή κινητήρα, το τετράροδο αυτό μπορεί και τα καταφέρνει όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά… περίφημα!

 
Η Aeon αυτή τη φορά έβαλε τα δυνατά της και έφτιαξε ένα καταληκτικό utility ATV. Και αυτή είναι η αλήθεια, καθώς από το νέο Crossland 300 δε λείπει απολύτως τίποτα. Ένα ATV με «στόφα».

Με λίγα λόγια, το Crossland 300 είναι ένα άνετο, ελαφρύ και ευέλικτο ATV, με εξαιρετικά μεγάλους χώρους, που μπορεί να μεταφέρει νόμιμα δύο επιβαίνοντες. Το σχήμα του είναι γνώριμο, μιας και μοιάζει αρκετά με το Kodiak 450 της Yamaha. Οι απλές γραμμές, χωρίς καμία σχεδιαστική υπερβολή του δίνουν την απαραίτητη σοβαροφάνεια. Το σκούρο πράσινο χρώμα και οι κατάμαυρες ζάντες το κάνουν να φαίνεται ως δημιούργημα της φύσης. Η μούρη του θυμίζει αμφίβιο και οι χώροι του θυμίζουν αυτοκίνητο!

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του διακρίνεται για το θετικό τράβηγμα από τις χαμηλές σ.α.λ., την αθόρυβη λειτουργία, την πολύ εύκολη εκκίνηση και γενικότερα το φιλικό και ευχάριστο δούλεμα. Οι 19 ίπποι που αποδίδει σύμφωνα με τα στοιχεία της Aeon, είναι ικανοί να κινήσουν το Crossland με πολύ μεγάλη ευκολία σε οποιοδήποτε έδαφος και οποιαδήποτε κλίση.
Διαβάστε αναλυτικά στοιχεία στο αντίστοιχο άρθρο του τεύχους (17/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ