5 χρόνια εγγύηση σε γνήσια κράνη BMW

Αν θέλεις κι εσύ η εμφάνισή σου να ταιριάζει με τη μοτοσυκλέτα σου, η BMW Βελμάρ έχει όλα τα γνήσια αξεσουάρ και μάλιστα δίνει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα κράνη.

BMW σημαίνει πάθος για την τελειότητα, άριστη ποιότητα, αποκλειστικότητα και premium εμπειρία. Οι μοτοσυκλέτες της είναι όνειρο ζωής για πολλούς και δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα σε όσους τις οδηγούν. Αν ανήκεις κι εσύ στους ευτυχείς κατόχους μιας BMW μπορείς να εξοπλιστείς με γνήσια είδη ένδυσης και προστασίας της Βαυαρικής εταιρείας δημιουργώντας το ιδανικό σύνολο.

Η BMW χωρίζει τα είδη ένδυσης αναβάτη σε δυο κατηγορίες: τη Ride, που περιλαμβάνει εξειδικευμένο εξοπλισμό για οδήγηση μοτοσυκλέτας και τη Style, για όσους θέλουν casual αλλά αυθεντικό ντύσιμο BMW για κάθε στιγμή της ημέρας. Η σειρά Style σου δίνει δυναμική παρουσία ακόμα και εκτός δρόμου αφού περιλαμβάνει μπλούζες, φούτερ, καπέλα, μπουφάν, φουλάρια, πουκάμισα, γιλέκα και άλλα πρακτικά προϊόντα που μπορούν να δώσουν ξεχωριστό στιλ στις εμφανίσεις σου. Στον κατάλογο της Ride θα βρει κανείς κράνη, μπουφάν, παντελόνια, γάντια, μπότες, ισοθερμικά, μπαλακλάβες, αδιάβροχα, τσάντες, σακίδια και γενικά ότι μπορεί να χρειαστεί ο αναβάτης κατά τη συμβίωσή του με τη μοτοσυκλέτα. Τα κορυφαία υλικά, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το αψεγάδιαστο φινίρισμα που συναντάς σε μια μοτοσυκλέτα της BMW είναι στοιχεία που συναντάς και στα αξεσουάρ της. Πρόκειται για premium προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια του αναβάτη. Μπορούν να προσαρμοστούν στις εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει κάποιος σε ένα μακρινό ταξίδι και προστατεύουν αποτελεσματικά. Τα σχέδια και τα χρώματα που έχει επιλέξει η BMW ταιριάζουν αρμονικά με αυτά των μοτοσυκλετών της και δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο.

Ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στα κράνη καθώς η BMW διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά από jet, retro, flip-up, full face, adventure ακόμα και για αγωνιστική χρήση. Έτσι καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αναβατών ανεξάρτητα από τη χρήση που κάνουν. Εντυπωσιάζουν με τον σχεδιασμό και τα υλικά όπως τα ανθρακονήματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους. Κάνουν τον αναβάτη να νιώθει ασφαλής και του επιτρέπουν να συγκεντρωθεί στην οδήγηση απολαμβάνοντας κάθε διαδρομή. Η BMW Βελμάρ σε φέρνει πιο κοντά στην απόκτηση ενός κορυφαίου κράνους BMW προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση σε όλα τα νέα κράνη, αλλά και σε όσα έχουν πουληθεί από 1η Ιανουαρίου 2020.

Η εγγύηση καλύπτει ελαττωματικά υλικά καθώς και τυχόν ελαττώματα που προέκυψαν κατά τη διαδικασία παραγωγής. Δεν καλύπτονται από την επέκταση της εγγύησης τα συστήματα επικοινωνίας BMW Motorrad και ζημιές που προκλήθηκαν από ακατάλληλη μεταχείριση όπως:

  • Κράνη που έχουν καταστραφεί από ατύχημα.
  • Γρατσουνιές στην ζελατίνα, στην αντηλιακή ζελατίνα, στο κέλυφος κράνους ή σε πλαστικά μέρη του.
  • Βλάβες που προκαλούνται από ακατάλληλη χρήση ή ακατάλληλη συντήρηση.
  • Συνήθης φθορά.
  • Ζημιά που προκλήθηκε από ακατάλληλη εγκατάσταση συστημάτων και αξεσουάρ καθώς και ζημιά που προκλήθηκε από την εγκατάσταση εξοπλισμού ή αξεσουάρ τρίτων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες:

Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE)
Μαρίνου Αντύπα 10,
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 475871
info@bmw-velmar.gr
www.bmwmotorrad-velmar.gr

 

Διαβάστε ακόμα