Βελμάρ: Πολυτέλεια για όλους!

Με τις νέες χαμηλότερες τιμές της Βελμάρ, η απόκτηση μιας BMW είναι πιο εύκολη από ποτέ. Δες εδώ όλες τις προσφορές.

Η Βελμάρ σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να όχι μόνο να γνωρίσεις, αλλά και να γίνεις μέρος του υπέροχου κόσμου της BMW Motorrad προσφέροντας best seller μοντέλα σε χαμηλότερες τιμές. Ας τα δούμε αναλυτικά:

BMW F 850 GS
Αρχική τιμή: Από 12.700 ευρώ
Νέα τιμή: Από 11.200 ευρώ



Το πλήρως ανανεωμένο F 850 είναι ένα γνήσιο παιδί της οικογένειας GS και θέτει νέα standards στην απαιτητική κατηγορία των Adventure μοτοσυκλετών με όπλα του την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τον πλούσιο εξοπλισμό, και έναν δικύλινδρο κινητήρα διαμάντι 853 κυβικών με 95 ίππους. Η σέλα είναι μεγάλη σε διαστάσεις και προσφέρει απαράμιλλη άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη, όση ώρα και αν διαρκεί η διαδρομή. Αυτό που κάνει ξεχωριστό το F 850 GS είναι η διττή φύση του, που το μετατρέπει σε ένα άριστο χρηστικό εργαλείο καθημερινής χρήσης από τη μία και σε ένα χωμάτινο όπλο από την άλλη. Φτιαγμένο για την πόλη αλλά και για μακρινά ταξίδια, έτοιμο να προσφέρει άνετα και ξεκούραστα χιλιόμετρα. Και σε κάθε εκτός δρόμου μονοπάτι, θα ανακαλύψεις ότι δεν θέτει συμβιβασμούς. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, θα σε συντροφεύσει σε όποια περιπέτεια εσύ επιλέξεις (...περισσότερα).

Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του F 850 GS.

BMW G 310 GS
Αρχική τιμή: 6.100 ευρώ
Νέα τιμή: 5.600 ευρώ

 


Αν θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στις on – off μοτοσυκλέτες, δεν θα βρεις πιο ολοκληρωμένη πρόταση από το BMW G 310 GS. Από όπου και να το κοιτάξεις φωνάζει GS, αφού η σχεδίασή της είναι βασισμένη σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μοτοσυκλέτες του κόσμου, την R 1200 GS. Τα αιχμηρά πλαστικά ενισχύουν την adventure εικόνα και το κάνουν να δείχνει ετοιμοπόλεμο. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 313 κυβικών αποδίδει 34 ίππους και χαρίζει χορταστικές επιδόσεις στην ελαφριά μοτοσυκλέτα, ενώ ταυτόχρονα έχει χαμηλή κατανάλωση (4,3 λ / 100 χλμ). Οι μηχανικοί της BMW θέλοντας να ενισχύσουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα του G 310 GS το έχουν εξοπλίσει με αντεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ με διαδρομή 180 χιλ και μονό πίσω αμορτισέρ που εδράζεται χωρίς μοχλικό στο ψαλίδι και έχει ρυθμιζόμενη προφόρτιση. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας GS συνδυάζει με αξιοπρέπεια όλα τα στοιχεία που την κάνουν ιδανική μοτοσυκλέτα για καθημερινή μετακίνηση χωρίς να αποκλείει τις εκτός δρόμου αναζητήσεις (...περισσότερα).

Δείτε την δοκιμή του BMW G310GS κάνοντας κλικ εδώ
 
BMW G 310 R
Αρχική τιμή: 5.250 ευρώ
Νέα τιμή: 4.850 ευρώ

 


Αν κάνεις τα πρώτα σου βήματα στους δυο τροχούς ή αναζητάς μια ποιοτική και χρηστική μοτοσυκλέτα για τις καθημερινές σου μετακινήσεις, το G 310 R είναι για εσένα. Κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις χάρη στον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την κορυφαία για τα δεδομένα της κατηγορίας ποιότητα κατασκευής. Ο κινητήρας των 34 ίππων έχει περιστραφεί κατά 180 μοίρες σε σχέση με τους συμβατικούς κινητήρες και έτσι η εισαγωγή βρίσκεται πλέον μπροστά και η εξαγωγή πίσω με στόχο την καλύτερη κατανομή βάρους και άρα την βελτιωμένη ευελιξία. Καμιά έκπτωση δεν έχει γίνει στα περιφερειακά και στο μπροστινό σύστημα ξεχωρίζει το USD πιρούνι της KYB, διαμέτρου 41 χλστ, καθώς και η τετραπίστονη, ακτινικής έδρασης δαγκάνα, της BYBRE, που συνεργάζεται με μονό δίσκο διαμέτρου 300 χλστ. Πίσω, έχουμε αντιστοίχως μονό αμορτισέρ, με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με ολοκληρωμένο χαρακτήρα και το σήμα της BMW, που κοσμεί το G 310 R, αποτελεί εγγύηση (...περισσότερα).

Δείτε την δοκιμή μας στο BMW G310R κάνοντας κλικ εδώ

Στη Βελμάρ πάντα υπάρχει κάποιος που σας ακούει, σας κατανοεί και σας στηρίζει. Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία την οποία ακολουθούν με απόλυτη σοβαρότητα και εστιάζουν σε κάθε πελάτη ξεχωριστά με το προσωπικό να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Η δική σας ικανοποίηση είναι ο απόλυτος στόχος.

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες:

Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE)
Μαρίνου Αντύπα 10,  
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 475871
info@bmw-velmar.gr
www.bmwmotorrad-velmar.gr