net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

“Επαγγελματικά... διασκεδαστικά”

Τρία utility ATVs ήταν στη διάθεσή μας για να τα δοκιμάσουμε, να τα συγκρίνουμε και να διασκεδάσουμε λίγο. Δύο μονοκύλινδρα και ένα δικύλινδρο αποδεικνύουν ότι δεν έχουν κάτι να χωρίσουν και θα σας βάλουν στο πειρασμό να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας καθώς δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μοτοσικλέτες.

 
Οι τετράτροχοι πρωταγωνιστές, του τεύχους που κυκλοφορεί, είναι ένα Yamaha Kodiak 450, το «μικρό» του συγκριτικού, που το χαρακτηρίζουν οι μαζεμένες διαστάσεις του και η εντυπωσιακή τους συμπεριφορά στο χώμα είτε με 2x4, είτε με 4x4. Ισχυρός κινητήρας, σταθερότητα στην άσφαλτο και δυνατά φρένα θα κινήσουν τη περιέργειά σας.
Το δεύτερο είναι ένα Kawasaki KVF 650 με την χαρακτηριστική αυτόματη μετάδοση και το αυτόματο ηλεκτρικό φρένο κινητήρα KEBC (Kawasaki Engine Brake Control). Άλλο ένα μοντέλο με πολύ καλά φρένα και την καινοτομία, το εσωτερικό πολύδισκο και υγρό φρένο, που λειτουργεί μέσα στο λάδι του σταυρού του πίσω άξονα με απόλυτη προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.
Τέλος, το Polaris Sportsman 500, με εκπληκτικές αναρτήσεις, άλλο ένα «δυνατό φρένο», άνεση και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Το ξέρατε ότι ο κινητήρας του κατασκευάζεται από την ίδια εταιρία που κατασκευάζει τους κινητήρες της Subaru; Μάθετέ το, μαζί με όλες τις πληροφορίες για τα ATV του συγκριτικού, στο τεύχος 10/06 του Moto Τρίτη.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ