• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 tips για κράνος σαν καινούργιο

4 tips για κράνος σαν καινούργιο

Χρησιμοποιείς το κράνος σου κάθε μέρα, οπότε είναι λογικό να χρειάζεται συχνά καθάρισμα. Δες τώρα πώς μπορείς να το διατηρήσεις σαν καινούργιο για πάντα.

Αφιερώνοντας λίγο χρόνο , μπορείς να διατηρήσεις το κράνος σου καινούργιο

Το κράνος είναι το πιο βασικό κομμάτι του εξοπλισμού ενός αναβάτη. Η εκτεταμένη χρήση και το γεγονός ότι είναι εκτεθειμένο, το βρωμίζουν και κάνουν το εσωτερικό του να μυρίζει άσχημα. Πρέπει, λοιπόν, να αφιερώνεις λίγο από τον χρόνο σου για να πλύνεις την επένδυση και να καθαρίσεις το εξωτερικό κέλυφος και τη ζελατίνα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

1. Καθάρισμα τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο

Μπορεί στα περισσότερα κράνη η εσωτερική επένδυση να είναι αντιαλλεργική και αντιβακτηριδιακή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να αμελείς τον καθαρισμό του. Το κράνος το χρησιμοποιείς καθημερινά και έρχεται αντιμέτωπο με τον ιδρώτα και το καυσαέριο. Ο συνδυασμός αυτός το κάνει να μυρίζει άσχημα, οπότε είναι απαραίτητος ο τακτικός καθαρισμός του. Το πλύσιμο των επενδύσεων μια φορά το εξάμηνο αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς και καταπολεμά τις άσχημες μυρωδιές.

2. Η εσωτερική επένδυση είναι αποσπώμενη και βγαίνει πανεύκολα

Αρχικά, ξεκούμπωσε προσεκτικά την επένδυση δίνοντας προσοχή για να θυμάσαι μετά πώς θα μπει στη θέση της. Μπορείς να την πλύνεις εύκολα στο χέρι με νερό και ουδέτερο σαπούνι. Αφησέ τη για λίγο να μουλιάσει, τρίψε την απαλά με το σαπούνι για να καθαρίσει και ξέπλυνέ την προσεκτικά με μπόλικο καθαρό νερό. Μη σε πιάσει μανία απολύμανσης και αρχίσεις να χρησιμοποιείς ισχυρά χημικά γιατί μπορεί να την καταστρέψεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »