• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Επιστροφή στις ρίζες
Πλαίσιο: 2,5 κιλά ελαφρύτερο!
daytona dy , triumph - Το τετρακύλινδρο Daytona 650 κέρδισε με την αξία του τη δόξα που του άξιζε. Ήταν εύχρηστο και μια πολύ καλή all-rounder μοτοσικλέτα. Το
Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, μικρές διαστάσεις και στρίμωγμα ιαπωνικών προδιαγραφών. Παρατηρείστε το σταμπιλιζατέρ, το ρυθμιζόμενο άξονα του ψαλιδιού, τη γεφύρωση του κυκλώματος φρένων στην αριστερή μπροστινή δαγκάνα και τη διάταξη του υποπλαισίου.
Το πλαίσιο του Daytona 675 έχει εξελιχθεί σε άμεση συσχέτιση με τον κινητήρα. Συνεπώς οι διαστάσεις του και κυρίως το πλάτος του έχουν κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα χάρη στην τρικύλινδρη διάταξη του κινητήρα. Το όφελος είναι άμεσο και κύριος αποδέκτης είναι ο αναβάτης. Σε νούμερα τα προηγούμενα μεταφράζονται σε μείωση του πλάτους κατά 105 χιλ. (21%) και μείωση του βάρους κατά 2,45 κιλά (22%), σε σχέση με το προηγούμενο τετρακύλινδρο Daytona 650. Το πλαίσιο αποτελείται από δύο χυτά κομμάτια, το μπροστινό που περιλαμβάνει το λαιμό και τις δύο κεντρικές δικούς και το πίσω που έχει μια βάση του κινητήρα και στηρίζει και το επίσης χυτό ψαλίδι. Οι τεχνικοί της Triumph έχουν προσπαθήσει να φέρουν όσο το δυνατό κοντύτερα τον κεντρικό άξονα του ψαλιδιού στο κέντρο βάρους της μοτοσικλέτας. Η απόσταση του τροχού του άξονα του πίσω τροχού από τον άξονα του ψαλιδιού είναι 574χιλ. τη στιγμή που το μεταξόνιο βρίσκεται στα 1.329χιλ. Μεγάλη προσπάθεια έχει γίνει και στη μείωση των μη αναρτώμενων μαζών. Με τις νέες 5μπρατσες ζάντες, το Daytona έχει γλιτώσει στο σύνολο 2,47 κιλά, πλην της εμφάνισης, πλην της ομοιόμορφης μάζας και βέβαια πλην της αυξημένης αντοχής. Προσοχή έχει δοθεί και στα πλαστικά του νέου Daytona, καθώς μόνο από τα φέρινγκ, έχει σωθεί ένα ολόκληρο κιλό. Τα φέρινγκ του 675 είναι κατασκευασμένα από νέα υλικά, πολύ πιο ανθεκτικά και άθραυστα.

 
 Triumph Daytona 675
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Οδηγώντας στην πίστα
Προαιρετικός εξοπλισμός
Πλαίσιο: 2,5 κιλά ελαφρύτερο!
Κινητήρας: 675 κ.εκ. / 125 ίπποι
Αναρτήσεις: USD πιρούνι και χυτό ψαλίδι
Τροφοδοσία: 44άρια σώματα
Ηλεκτρικά / Όργανα
Φρένα: Με τη σφραγίδα της Nissin
Το καλύτερο της...