• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών MOTO PETSAS

MOTO PETSAS

AFTER SALES

Ελ. Βενιζέλου 242 , 17676   HONDA/PIAGGIO - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2109582988  Website

MOTO PETSAS

MOTO PETSAS

Ελ. Βενιζέλου 242 , 17676   HONDA/PIAGGIO - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Moto Petsas ιδρύθηκε το 1964 από τον Ιωάννη Πέτσα. Σήμερα η επιχείρηση λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα Honda, Piaggio, CF MOTO, SYM, Zontes, Daytona και Royal Enfield με πωλήσεις, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά και εξουσιοδοτημένο service με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της. Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό δίκυκλο για εσάς μέσα από τα best sellers των καλύτερων εταιρειών, ενώ ταυτόχρονα θα επωφεληθείτε από την καλύτερη τιμή της αγοράς και με την ευνοϊκότερη χρηματοδότηση κομμένη και ραμμένη στις δυνατότητές σας
Σε έναν φιλικό χώρο προσαρμοσμένο έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των αναβατών, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ανταλλακτικά και αξεσουάρ και φυσικά να κάνουν service στην μοτοσυκλέτα ή το scooter τους. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του δικύκλου σας, αρκεί μια επίσκεψη στο κατάστημα Moto Petsas. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα αναλάβει κάθε εργασία επισκευής και συντήρησης ακολουθώντας όλα όσα ορίζει ο κατασκευαστής, ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε απροβλημάτιστα και με ασφάλεια τις διαδρομές σας.
Και μην ξεχνάτε ότι η Moto Petsas αναλαμβάνει να επισκευάσει άμεσα το δίκυκλό σας σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για εσάς, αρκεί να έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ και να μην προκαλέσατε εσείς το ατύχημα.
 

Καλλιθέα Ελ. Βενιζέλου 242

Τηλέφωνο πωλήσεων: 210-9582988

Τηλέφωνο Service: 210-9512112

www.motopetsas.gr

instagram: motopetsasofficial

Fb: MOTO Petsas/PETSAS bros

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες