net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Athlete 125

Ξεχωριστή εμφάνιση, sport χαρακτήρας, τιμόνι τύπου clip-on, μονό αμορτισέρ Unitrack, ενισχυτική γέφυρα στο ψαλίδι για το πρώτο moto-cub στη χώρα μας. Σίγουρα δεν μιλάμε για μοτοσικλέτα;

 
Τιμή: 1.895 ευρώ
+: Εμφάνιση, συμπεριφορά που θυμίζει μοτοσικλέτα

-: Λιτά όργανα, ελαστικά που θέλουν αλλαγή

Το Athlete θυμίζει έντονα μοτοσικλέτα και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. δεν διαθέτει ούτε υποψία ποδιάς, όμως αυτό δεν του κόβει χρηστικούς πόντους, αφού τα τελευταία χρόνια οι ποδιές των παπιών ούτως ή άλλως έχουν μπει σε… δίαιτα για αισθητικούς λόγους. 
Με την απουσία της ποδιάς, και με την αντικατάσταση της με πλαστικό εξόγκωμα που θυμίζει έξυπνα ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας (πρόκειται όντως για το κάλυμμα του ρεζερβουάρ), και με καμουφλάρισμα του φίλτρου αέρα, ώστε να θυμίζει… ψυγείο, το Athlete δείχνει 99% μοτοσικλέτα! 
Η μόνη πλευρά που σε βάζει σε υποψίες για την… καταγωγή του είναι η απουσία της μανέτας του συμπλέκτη. 
Τα sport γονίδια συνεχίζονται στο τιμόνι τύπου κλιπ-ον, στην όμορφη καρίνα που περικλείει τον κινητήρα, στα δισκόφρενα μαργαρίτες, στην ενισχυτική γέφυρα στο ψαλίδι, στο μονό αμορτισέρ, στην αιχμηρή ουρά, αλλά και στην εντυπωσιακή μάσκα που ενσωματώνει σε ένα ενιαίο κρύσταλλο προβολείς και φλας! 
Το φινίρισμα γενικά, και η κατασκευή αποπνέουν υψηλή ποιότητα. Από εμφάνιση λοιπόν, για όσους αρέσκονται σε sport χαρακτήρα, το Athlete σκίζει!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ