net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγώντας

Η μίζα βάζει μπροστά άμεσα το Athlete, ενώ το ίδιο άμεσα και εύκολα παίρνει μπροστά και με τη σωστά σχεδιασμένη μανιβέλα. 
Η πρώτη μπαίνει αθόρυβα, ανοίγεις το γκάζι, και ορμάς για να πάρεις την pole position! Το παρουσιαστικό, η ελαφρώς σκυφτή στάση οδήγησης και γενικότερα ο «πολεμικός» sport χαρακτήρας που αποπνέει το Athlete, σε σπρώχνουν να κινηθείς γρήγορα, και όταν το κάνεις, αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω. 
Πρώτη αποκάλυψη, η συμπεριφορά του μονού αμορτισέρ στα σαμάρια και στις λακκούβες, όπου όχι μόνο δεν χάνει την επαφή του με το οδόστρωμα, ούτε όμως… «χορεύει» ανεξέλεγκτα μετά από κάποια βίαιη συμπίεση, ούτε και τερματίζει, διατηρώντας ατόφια την άνεση του αναβάτη. Μοτοσικλέτα, λέμε! Δεύτερη εντύπωση; 
Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις μπορούν να διαχειριστούν ακόμα και τη διπλάσια ιπποδύναμη. Τόσο καλά είναι. Παίρνεις φόρα και στρίβεις με την τελική, και ούτε που ιδρώνει το αυτάκι του Athlete. 
Με όλα! Εκείνο ατάραχο. Το μόνο αρνητικό είναι τα ασιατικά ελαστικά πρώτης τοποθέτησης από νάιλον της IRC. Δεν στέκονται στο ύψος των υψηλών δυνατοτήτων του Athlete, και αποτελούν τον αδύναμο κρίκο στο κράτημα σε απαιτητικές συνθήκες (είτε προσπαθείς να… ξύσεις γόνατο, είτε σε μεγάλη κλίση υπό βροχή ή σε γλιστερό οδόστρωμα). Τουλάχιστον σε προειδοποιούν νωρίς -όμως αν τα αλλάξετε, θα μπορέσετε να απολαύσετε το υπέροχο κράτημα του Athlete στο επίπεδο που του αξίζει. 
Τα φρένα είναι άγκυρες, ενώ σου δίνουν και πολύτιμη πληροφόρηση. Μέσα στην κίνηση, το Athlete είναι πραγματικός σίφουνας, ενώ χαρίζει πλατύ χαμόγελο όποτε βρείτε απαιτητικές διαδρομές, με στροφές, ενώ και στην Εθνική Οδό τα καταφέρνει περίφημα. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ