net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας έχει ζωντανή απόδοση και δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να δυναμώσει και άλλο, αφού λόγω νομοθεσίας είναι σχετικά “κλειστός”.

Κινητήρας

Οι 10 ανακοινώσιμοι ίπποι του αερόψυκτου κινητήρα δεν είναι οι πιο πολλοί της κατηγορίας, όμως ο τρόπος απόδοσης του μοτέρ είναι απολαυστικός, και γεμάτος. 
Οι επιταχύνσεις δεν θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο, ενώ το Athlete θα πιάσει τα 110 χλμ/ώρα παντού, ενώ σε ελαφρά κατωφέρεια θα δείξει 120. Κραδασμοί δεν υπάρχουν πριν τα 90, ενώ ακόμα και μετά είναι ελάχιστοι και δεν ενοχλούν. Μόνο στα 120-130 γίνονται αρκετά αισθητοί, τόσο σε σέλα, όσο και στα μαρσπιέ. 
Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η μέση κατανάλωση κυμάνθηκε στα 2,8 λίτρα/100χλμ. δίχως να… καταπιέσουμε πάρα πολύ τον δεξιό μας καρπό, αφού το γκάζι είναι πάνταα γλυκό. 
Πρέπει να σημειώσουμε πως, ο κινητήρας του Athlete διαθέτει και σύστημα DFLS (Double Filter Lubrication System), δηλαδή δυο φίλτρα λαδιού, για ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και μακροζωία. Όσον αφορά στο κιβώτιο τώρα, το Athlete διαθέτει 4 σχέσεις, και ακριβέστατο, όσο και βολικό κιβώτιο τύπου «μύλος».

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ