net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλος δίσκος μαργαρίτα μπροστά αλλά και δίσκος πίσω. Εμφάνιση, δύναμη και πληροφόρηση για άριστο φρενάρισμα.

Το μονό αμορτισέρ του Athlete κάνει τη διαφορά. Άριστο σε αποσβέσεις είναι όσο σκληρό χρειάζεται για καλό κράτημα διατηρώντας παράλληλα την άνεση.

Πλαίσιο-Αναρτήσεις- Φρένα

Εδώ είναι που το Athlete σε κερδίζει ολοκληρωτικά. 
Γιατί, τι να κάνεις τις γέφυρες, τα κλιπ-ον, και το μονό αμορτισέρ πίσω, αν είναι μόνο για εμφάνιση και δεν αποδίδουν στην πράξη; 
Ευτυχώς όμως, τα περιφερειακά του Athlete χαρίζουν πολύτιμη ουσία στην οδήγηση του παπιού. Βάλτε στο μυαλό σας καλοστημένα μοτοσικλετάκια 125 κυβικών, και θα πάρετε μια ακριβέστερη ιδέα για το αποτέλεσμα που έχουν τα συγκεκριμένα περιφερειακά για το Kawasaki. 
Εδώ έχουμε ένα πραγματικά άκαμπτο πλαίσιο, ένα σεβαστών διαστάσεων πιρούνι, ένα πολύ καλό σε χαρακτηριστικά απόσβεσης μονό αμορτισέρ Unitrack που συνεργάζεται άψογα με το μπροστινό σύστημα και μια γέφυρα στο ψαλίδι που προσδίδει λαχταριστή μονοκόμματη συμπεριφορά. 
Τέρμα στο γνωστό φαινόμενο «κομμένο στα δύο» που χαρακτηρίζει τα περισσότερα χρηστικά παπιά, όταν αρχίσεις να τα πιέζεις στο όριο. Και μιας και μιλάμε για όριο, τα δυο δισκόφρενα έχουν μεγάλη δύναμη, ενώ παρέχουν και την απαραίτητη πληροφόρηση, ώστε να σταματάτε πάντα με ασφάλεια. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ