net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Suzuki Inazuma 250

KTM Duke 200

Value for money

Δύο μοτοσικλέτες με διαφορετική προσωπικότητα και ένα κοινό χαρακτηριστικό, την τιμή τους που τις κάνει δυο πραγματικά value for money προτάσεις, ότι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή μια μεγάλη μερίδα αναβατών, για καθημερινή -και όχι μόνο- μετακίνηση.

 
SUZUKI INAZUMA 250
Τιμή: 3.595 ευρώ
+: Ευρυχωρία, φιλικότητα, άνεση
-: Ελαστικά


KTM 200 Duke
Τιμή: 3.490 ευρώ
+: Στήσιμο, συμπεριφορά, φρένα
-: Θέση συνεπιβάτη

Η κατηγορία των “μικρών” μοτοσικλετών με κυβισμούς 200-300 κ.εκ. έχει ανθίσει πραγματικά τα τελευταία χρόνια έχοντας περάσει πρώτα από μία περίοδο μαρασμού. Οι κατασκευαστές κατάλαβαν καλά ότι για να δουν τους αναβάτες να ωριμάζουν και να περνούν σε μια μοτοσικλέτα μεσαίου-μεγάλου κυβισμού θα πρέπει πρώτα να περάσουν από μία μοτοσικλέτα μικρότερου κυβισμού και όχι από scooter. Για να γίνει αυτό το πέρασμα θα πρέπει να υπάρχουν και επιλογές στη συγκεκριμένη κατηγορία και κάπως έτσι φτάσαμε μέσα σε μια πενταετία να μετράμε δεκάδες μοντέλα με κινητήρες 200-500 κ.εκ.

Οι μοτοσικλέτες αυτές είναι ιδανικές για να κάνει κάποιος τα πρώτα του βήματα στους δύο τροχούς, ειδικά αν θέλει να μεταβεί απευθείας στις μοτοσικλέτες, χωρίς να περάσει πρώτα από κάποιο παπί ή scooter. Οι μοτοσικλέτες αυτού του κυβισμού είναι επίσης ιδανικές και για όλους τους υπόλοιπους αναβάτες που θέλουν ένα οικονομικό δίκυκλο που δεν ανήκει στις άλλες δύο κατηγορίες, πόσο μάλλον όταν η τιμή του βγάζει μάτια. Έτσι φτάνουμε στις δύο συγκεκριμένες μοτοσικλέτες, το KTM 200 Duke ABS και το Suzuki Inazuma 250.

Δύο μοτοσικλέτες με αχτύπητη τιμή και εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα που θέλουν να εξυπηρετήσουν τον ίδιο σκοπό. Ποια ταιριάζει καλύτερα σε εσάς;

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ