net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

200 Duke O μικρός μονοκύλινδρος είναι ιδιαίτερα ζωηρός και σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του Duke προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις.

Ιnazuma Υπόδειγμα γραμμικότητας, ο πολιτισμένος κινητήρας δεν θα τρομάξει ποτέ κανένα και θα κινήσει με σβέλτους ρυθμούς τη μοτοσικλέτας.

Κινητήρες

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας του Inazuma είναι η χαρά του αρχάριου αλλά και του αναβάτη που δίνει προτεραιότητα στην πολιτισμένη λειτουργία και την κίνηση με χαλαρούς ρυθμούς. Ανεβάζει στροφές ελαφρώς αργόστροφα για δικύλινδρο, δεν παρουσιάζει κανένα ξέσπασμα, ενώ τόσο ο συμπλέκτης όσο και το κιβώτιο είναι σούπερ μαλακά, υποδειγματικά για να τα χρησιμοποιείτε όλη μέρα αν χρειαστεί.

Γενικά οι επιδόσεις που προσφέρει στο Inazuma βρίσκονται στον μέσο όρο της κατηγορίας και επαρκούν απόλυτα για τις καθημερινές σας μετακινήσεις αλλά και για να βγείτε χαλαρά και εκτός των τειχών της πόλης. Από την άλλη το μοτέρ του Duke έχει την μαγική ικανότητα να σε βάζει στην πρίζα.

Ο ήχος του θυμίζει αγωνιστικό κινητήρα, η ευστροφία και πολυστροφία του δεν πάνε και πολύ πίσω και σε συνδυασμό με την κοντή κλιμάκωση του κιβωτίου σε ωθεί να τον δουλεύεις στα κόκκινα όλη την ώρα παίρνοντας το 100%. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για τον κυβισμό του και δεν θα σας απογοητεύσει πουθενά.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ