net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

200 Duke Μόνο μικροκαμωμένοι θα βολευτούν στο σελάκι του συνεπιβάτη του Duke και για λίγο.

Ιnazuma Μεγάλη σε μήκος και με σωστό πλάτος η σέλα θα κρατήσει άνετους για πολλή ώρα δύο αναβάτες.

Aνεση-Εργονομία

Το Duke είναι αδιαμφισβήτητα το πιο sport μεταξύ των δύο μοτοσικλετών. Η θέση οδήγησης προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο στον αναβάτη, τα πόδια διπλώνουν αρκετά αν είστε ψηλός, αλλά πέφτουν σωστά στα μαρσπιέ αν δεν ξεπερνάτε τα 1,75 μ. και το τιμόνι δίνει τον σωστό μοχλό ό,τι και αν θέλετε να κάνετε στη σέλα αυτής της μοτοσικλέτας.

Παράλληλα τα πόδια φτάνουν κάτω με ασφάλεια, η οθόνη έχει ευδιάκριτες ενδείξεις και το μόνο σημείο που σηκώνει παράπονα είναι η θέση του συνεπιβάτη, πάνω στην οποία θα βολευτούν πραγματικά μόνο μικρόσωμοι. Για τους ψηλότερους τα πράγματα είναι ανεκτά μόνο για σύντομες διαδρομές.

Αντίθετα στο Inazuma η ευρυχωρία για δύο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας. Άνετη παρουσιάζεται η σέλα του συνεπιβάτη με σωστά. Άνετη παρουσιάζεται και η σέλα του συνεπιβάτη με σωστά τοποθετημένα μαρσπιέ αλλά και χειρολαβή για υποβοήθηση στην στήριξή του.

Η σέλα είναι μεγάλη και άνετη και για τον αναβάτη, τα πόδια τοποθετούνται σε ελαφριά σπορ θέση, τα κλιπόν είναι τοποθετημένα ψηλά και η στάση του σώματος είναι όρθια και ξεκούραστη, όπως και στο Duke, αλλά με περισσότερο διαθέσιμο χώρο. Γενικά και οι δύο μοτοσικλέτες τα καταφέρνουν σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα πολύ καλά και εκπληρώνουν άριστα τον ρόλο τους.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ