net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιnazuma Γραμμική η απόδοση του εμπρός φρένου του Inazuma. Συνδυαστικά με το πίσω επαρκεί για να σταματήσετε με ασφάλεια.

200 Duke Δύναμη και αίσθηση από τον εμπρός δίσκο του Duke με τα endo να έρχονται κατόπιν εντολής του αναβάτη. Πολύ καλή η λειτουργία του ABS.

Πλαίσιο- φρένα-αναρτήσεις

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα αυτός είναι ένας τομέας που το μικρό Duke καταφέρνει να εντυπωσιάσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 41 χλστ. και ο 300άρης δίσκος με την 4πίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα –και ABS-  είναι τα πρώτα πράγματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά όχι και τα μόνα.

Συνέχεια έχει το άκαμπτο πλαίσιο χωροδικτύωμα και το αλουμινένιο ψαλίδι με την εντυπωσιακή σχεδίαση. Πραγματικά ένας συνδυασμός που θα μπορούσε να δει κανείς και σε μοτοσικλέτα πολλαπλάσιου κυβισμού. Από την άλλη το Inazuma φέρει πιο συμβατικές λύσεις, η οποίες όμως εκπληρώνουν απόλυτα την αποστολή τους.

Ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, δίσκος 290 χλστ. με δαγκάνα δύο εμβόλων, δύο αμορτισέρ, αλλά και συμβατικό πιρούνι με διάμετρο καλαμιών 37 χλστ., όλα βρίσκονται εκεί και κάνουν πολύ καλή δουλειά προσφέροντας μια φιλική και απόλυτα ασφαλή συμπεριφορά.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ