net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιnazuma Η ψηφιακή οθόνη του Duke δίνει ρέστα τόσο με τη σχεδίασή της όσο και με τις δεκάδες πληροφορίες που παρουσιάζει.

200 Duke Σοβαρά και ευανάγνωστα τα όργανα του Inazuma με ρυθμιζόμενο shift light που σας προτρέπει να αλλάξετε ταχύτητα νωρίς για εξοικονόμηση καυσίμου.

Σχεδίαση-ποιότητα

Το καλοφτιαγμένο Inazuma είναι και το πιο συντηρητικό σε σχεδίαση μεταξύ των δύο. Θα το προτιμήσουν όσοι αρέσκονται στη διακριτική μετακίνηση και θα γοητεύσει σίγουρα και τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Τριξίματα και συντονισμοί δεν υπάρχουν, βαφή και συναρμογή βρίσκονται πολύ ψηλά δεδομένης της τιμής και της κατηγορίας και το Inazuma αφήνει τελικά την αίσθηση ότι αξίζει πολύ περισσότερα από τα 3.600 ευρώ της τιμής του.

Είναι και το μέγεθός του βλέπετε που το κάνει να θυμίζει μοτοσικλέτα μεγαλύτερου κυβισμού κάτι στο οποίο συνεισφέρουν και τα δύο τελικά των εξατμίσεων, ένα για κάθε μεριά της μοτοσικλέτας.

Από την άλλη το Duke είναι με διαφορά το πιο εξωστρεφές. Δεν είναι μόνο το χτυπητό του χρώμα που το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι η σχεδιαστική του ταυτότητα που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για Δούκα, έστω και μικρό, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ανεστραμμένο πιρούνι σεβαστών διαστάσεων, ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, πανέμορφο ψαλίδι, όλα θυμίζουν sport μοτοσικλέτα και προκαλούν θετικά τις εντυπώσεις.

Οι καλές εντυπώσεις συνεχίζονται και στον τομέα της ποιότητας αφού σε γενικές γραμμές η μοτοσικλέτα των Αυστριακών είναι καλοφτιαγμένη και προσεγμένη.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ