net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρακτικό, φιλικό και με με χώρους, το Inazuma είναι η επιλογή όσων θέλουν ένα πολιτισμένο καθημερινό commuter

Δυναμικό, με σπορτίφ αίσθηση και νεύρο, το Duke 200 θα ταιριάξει περισσότερο σε ανήσυχους και νεαρούς αναβάτες

Στο δρόμο

Όσο διαφορετικές είναι στα χαρτιά οι δύο μοτοσικλέτες, άλλο τόσο είναι και στο δρόμο. Το Duke είναι το μόνιμο πειραχτήρι εκείνο που σε κάνει να θέλεις να πηγαίνεις συνέχεια γρήγορα άσχετα με το τι γίνεται γύρω σου. Πλαίσιο, φρένα και αναρτήσεις είναι κάτι παραπάνω από ικανά για να το υποστηρίξουν αυτό είτε κινείστε στους δρόμους της πόλης, είτε βρίσκετε σε κάποιον επαρχιακό δρόμο.

Σε αυτές τις συνθήκες το 200άρι Duke είναι τόσο καλά προικισμένο από την KTM που με λίγη βοήθεια και από τις στροφές –όσο πιο σφιχτές τόσο το καλύτερο- μπορεί να κάνει πλάκα σε μοτοσικλέτες πολλαπλάσιου κυβισμού!

Από την άλλη το Inazuma προτάσσει έναν σαφώς πιο χαλαρωτικό χαρακτήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποδεικνύεται σβέλτο και ικανό σε δρόμο με στροφές. Είναι 100% μοτοσικλέτα και αυτό φαίνεται και στη συμπεριφορά της η οποία είναι φιλικότατη και προοδευτική σε όλες τις συνθήκες, είτε κινείστε αργά είτε γρήγορα.

Όπως και στο Duke έτσι και εδώ η ευελιξία της εκπλήσσει ευχάριστα γιατί ενώ στο ιδιαίτερα ελαφρύ μοντέλο της KTM είναι αναμενόμενη, εδώ δεν το περιμένεις κοιτάζοντας το βάρος της. Απλά υποδειγματική.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ