net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

...we salute you. Χαιρετισμός σε όλους όσους προτιμούν να οδηγούν μοτοσικλέτα για τη χαρά της οδήγησης, με μοντέλα όπως ο χούλιγκαν Street Triple R!

Καίει λάστιχο, κάνει σούζες, στρίβει, φρενάρει, και στέλνει αδρεναλίνη και διάθεση στα ουράνια. Αν θέλετε κάτι βαρετό, ψάξτε αλλού!

Εκπληκτικό σύνολο πλαισίου-αναρτήσεων-φρένων που δεν θα έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση στο δρόμο. Ιδανικό και για Track Days και χρήση πίστας.

Δύναμη και πληροφόρηση σε υπερθετικό βαθμό από τα φρένα άγκυρες.

Δοκιμάζουμε: Triumph Street triple R ABS

Είτε έχετε τρέλα με το streetfighting, είτε θέλετε μια γυμνή μοτοσικλέτα για να κάνετε πλάκες στα supersport σε δρόμο και πίστα, το Street Triple R είναι από τις πιο απολαυστικές & ικανές μοτοσικλέτες στην παραγωγή σήμερα.

 
Τιμή βασικής έκδοσης (ευρώ): 10.490

Χρώματα: Μαύρο, λευκό, γκρι

+Στήσιμο, κινητήρας, εμφάνιση, δυνατότητες

-Σέλα συνεπιβάτη, σκληρός συμπλέκτης

“Γιατί να οδηγείς μια βαρετή μοτοσικλέτα;” Εκπληκτική ερώτηση. Έλα ντε. Δεν λέω, καλή η πρακτικότητα, καλή η χρηστικότητα, “α για δες πόσο εύκολα κουβαλάς τα ψώνια της εβδομάδας με αυτό εδώ”... αλλά, για μένα η μοτοσικλέτα είναι πρώτα και τελευταία από όλα αγνή διασκέδαση και τρέλα, αυστηρά για τον αναβάτη. Το Street Triple R ABS είναι ένας από τους λόγους που για μένα κάνουν τη δουλειά μου να αξίζει, μια μοτοσικλέτα που βγάζει με το καλημέρα τον κανίβαλο από μέσα σου.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ