• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Zontes M310: Το ισχυρότερο scooter στα 300 κυβικά

Zontes M310: Το ισχυρότερο scooter στα 300 κυβικά

Με 33 άλογα, το Zontes M310 είναι το ισχυρότερο scooter 300 κυβικών της αγοράς αυτή τη στιγμή. Όμως δεν μένει μόνο στα νούμερα, αφού οι επιδόσεις του «χτυπάνε» στα ίσια τα 400άρια.

DAYTONA: ELECTRIC Diva 125e Κομψή γοητεία!

DAYTONA: G155 ZONTES η τέχνη συναντά τηνμοτοσυκλέτα.

33 άλογα και επιδόσεις που ανεβάζουν τον πήχη της κατηγορίας.

Το πιο βαρύ όπλο του Zontes Μ310 είναι χωρίς αμφιβολία ο κινητήρας του. Πρόκειται για ένα υδρόψυκτο, τετραβάλβιδο σύνολο 309 κυβικών που αποδίδει 33,3 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 3,2 kgm ροπής στις 5.500 σ.α.λ. Αυτό σημαίνει ότι είναι το ισχυρότερο scooter 300 κυβικών που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους. Δεν μένει όμως μόνο στα νούμερα καθώς οι μετρήσεις που πραγματοποιήσαμε έδειξαν ότι είναι γρηγορότερο από όλα τα scooter 300 και 350 κυβικών, αλλά και  από πολλά 400άρια της αγοράς.Επιδόσεις:
  • 0-50 χλμ/ώρα (δλ.): 2,7
  • 0-100 χλμ/ώρα (δλ.): 8,6
  • 50-100 χλμ/ώρα (δλ.): 5,9
  • Τελική ταχύτητα πραγματική: 145 χλμ/ώρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φουτουριστική και επιθετική σχεδίαση

Το Zontes Μ310 είναι εντυπωσιακό στην όψη και ξεφεύγει σχεδιαστικά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.  Το εμπρός μέρος θυμίζει ρομποτικό κεφάλι με τα DRL να παραπέμπουν σε μάτια και στόμα, ενώ ο βασικός LED προβολέας βρίσκεται στο «κούτελο». Μπορεί να ακολουθεί τη GT φιλοσοφία, αλλά η εμφάνισή του είναι πέρα για πέρα σπορ με δυναμικές γωνίες και αιχμηρά πλαστικά σε όλο το μήκος του scooter. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το φωτιστικό σώμα με τις 8 κάθετες LED λωρίδες και όλα τα φλας είναι όμορφα ενσωματωμένα στα πλαστικά, για πιο «καθαρή» εικόνα.

Πλούσιος εξοπλισμός και χώροι

Η Zontes πάντα μας κακομαθαίνει με τα καλούδια που εξοπλίζει τα μοντέλα της και το Μ310 δεν αποτελεί εξαίρεση. Η σέλα και το καπάκι της τάπας βενζίνης ανοίγουν από κουμπί στο τιμόνι και η ζελατίνα ρυθμίζεται ως προς το ύψος της ηλεκτρονικά. Το κλειδί είναι φυσικά ασύρματο και μικρών διαστάσεων, ενώ ένα στοιχείο που συναντάμε σε premium κατασκευές είναι οι αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών. Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα φωτιζόμενους διακόπτες, ρυθμιζόμενες μανέτες και αναμονή για βάση στήριξης κινητού κάτω από το καπάκι του τιμονιού. Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, ενώ έξτρα μικροαντικείμενα μπορούν να μπουν στα δυο ντουλαπάκια στην ποδιά με το ένα να διαθέτει διπλή θύρα USB για φόρτιση συσκευών.
Την πληροφόρηση του αναβάτη αναλαμβάνει μια έγχρωμη TFT οθόνη με αυτόματη ή χειροκίνητη προσαρμογή φωτεινότητας και τέσσερις τρόπους απεικόνισης των ενδείξεων (Casual, Race, Street και Simple). Αυτές περιλαμβάνουν στροφόμετρο, ταχύμετρο, ρολόι, επιλεγμένο mode λειτουργίας, στάθμη καυσίμου, θερμοκρασία ψυκτικού, ολικό και μερικό χιλιομετρητή και αυτονομία καυσίμου, μέση ταχύτητα, μέση κατανάλωση, πίεση και θερμοκρασία ελαστικών.  

Το Zontes M310 κοστίζει 4.785 ευρώ
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DAYTONA

Σχετικές ειδήσεις