Υπηρεσία παραλαβής - παράδοσης από την Team Naidas

Η Team Naidas αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό των αναβατών παρέχοντας υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης της μοτοσυκλέτας σας. Διαβάστε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Αν θέλεις να αποφύγεις τις περιττές μετακινήσεις και την ταλαιπωρία η Team Naidas αναλαμβάνει να παραλάβει τη μοτοσυκλέτα από το σημείο που θα επιλέξεις, να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και να την επιστρέψει. Έτσι παραμένεις ασφαλής στο σπίτι και διατηρείς τη μοτοσυκλέτα σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Απολαμβάνεις το αξιόπιστο service που προσφέρει το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας και έχεις την εξτρα παροχή μοτοσυκλέτας αντικατάστασης.

Εκτός όμως από την επισκευή και τη συντήρηση παρέχονται πολλές ακόμα υπηρεσίες με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη. Αλλαγή ελαστικών, ζυγοστάθμιση, ηλεκτρολογικές εργασίες, βελτίωση, καθαρισμός μπεκ - injection και αποκατάσταση πλαισίων και εμπρόσθιων συστημάτων είναι μερικές μόνο από αυτές. Ακόμα, μπορείς να απευθυνθείς στην Team Naidas για πάσης φύσεως ανταλλακτικά ή τοποθέτηση συναγερμού, φώτα LED / Xenon κλπ.

Και μην ξεχνάς ότι το κατάστημα λειτουργεί ως κάθετη μονάδα των εταιρειών Benelli και Keeway, που σημαίνει ότι θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα των δυο εταιρειών καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Τέλος, αν θέλεις να πουλήσεις ή να ανταλλάξεις τη μοτοσυκλέτα σου, στην Team Naidas, θα κλείσεις την πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γ. Παπανδρέου 161, Μεταμόρφωση, 14452
Τηλ. 2102825996 fax 2102817446
teamnaidas@gmail.com
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: